Forsyn dit hjem med TESUP-vindmøller og solpaneler.

Skær dine elregninger. Reducer dit kulstoffodaftryk. Start i dag.

Welcome to TESUP US

Hos Tesup er vi på en mission om at styrke hjem med innovative vindmøller og solpaneler, der sammen skaber en lysere, renere og bæredygtig fremtid.

Danmarks bedst sælgende rene energiprodukter

V7 Vertikale Vindmølle (7KW)
9.900 DKK

H7 Vandret Vindmølle (7 kW)
9.900 DKK

Flex Solpanel (230 W)
3.900 DKK

Uovertruffen kraft og effektivitet.

TESUP-vindmøller: 7 KW-strømproduktion. Start med laveste vindhastighed. Overlegen krop og beskyttelse.

Se hvorfor folk elsker TESUP

"Jeg er ekstremt tilfreds med TESUP's vindturbiner. Som bosiddende i Danmark, kendt for sine stærke vinde, har H7 vindturbinen været en bemærkelsesværdig investering. Den genererer konsekvent en betydelig mængde ren energi, hvilket bidrager til min bæredygtige livsstil. TESUP's forpligtelse til kvalitet og deres innovative produkter gør dem til et troværdigt valg for alle, der ønsker at udnytte vedvarende energi."

- Lars M. fra Hovedstaden, DK

"TESUP's vindmøller har overgået mine forventninger. Den vertikale vindmølle V7B har vist sig at være en robust og effektiv kilde til vedvarende energi. Den fortsætter med at fungere fejlfrit selv under blæsende forhold. Derimod er H7 en kraftkarl. TESUP's produkter har haft en positiv indvirkning på min og mange andres energiforbrug."

- Freja H. fra Syddanmark, DK

“Jeg har ønsket at maksimere min brug af vedvarende energi for nylig, og TESUP's vindturbiner og solpaneler har været den perfekte løsning. V7 vertikale vindturbinen har været enestående og fanger de stærke danske vinde effektivt. Sammen med FLEX solpanelet har jeg nu et komplet vedvarende energisystem, der tager højde for både vind- og solressourcer”.

- Henrik J. fra Nordjylland, DK