tesup and kuehne nagel cooperation

TESUP og Kuehne-Nagel: 2 verdensgiganter, der samarbejder for Operations Excellence

I en skelsættende udvikling for at redefinere landskabet for fremstilling og logistik i Makedonien, er vi stolte af at kunne annoncere et spændende samarbejde med Kuehne-Nagel, en global leder inden for logistik- og forsyningskædeløsninger. Dette strategiske partnerskab markerer en vigtig milepæl, der sætter scenen for innovation, vækst og ekspertise for TESUP i hjertet af det sydøstlige Europa.

En kraftfuld synergi

Som kendt for sine banebrydende vedvarende energiløsninger, har vi været på en ekspansionsbane og forsøgt at øge vores produktions- og distributionskapacitet. Partnerskabet med Kuehne-Nagel, et navn, der er synonymt med logistikekspertise, er en naturlig afstemning af mål og værdier.

Dette samarbejde er en forpligtelse til at fremme fremragende fremstilling, bæredygtighed og problemfri levering af TESUP-produkter over hele verden. Kuehne-Nagels væld af erfaring inden for forsyningskædeoptimering, kombineret med vores avancerede teknologier og engagement i bæredygtig praksis, skal styrke Makedonian Manufacturing Hub.

Vigtigste fordele ved partnerskabet

  • Logistikeffektivitet: Alliancen vil optimere vores fremstillingsprocesser og reducere gennemløbstider betydeligt, hvilket sikrer hurtigere levering af produkter til kunder globalt.
  • Global rækkevidde: Kuehne-Nagels omfattende netværk med over 1.400 lokationer i mere end 100 lande vil gøre os i stand til at udvide vores globale tilstedeværelse og levere vedvarende energiløsninger til nye markeder.
  • Bæredygtighed i centrum : Både TESUP og Kuehne-Nagel er dedikerede til miljøforretning. Dette partnerskab vil lægge vægt på bæredygtige logistikløsninger, reduktion af CO2-fodaftryk og omfavnelse af grønne forsyningskædepraksis.
  • Innovation og teknologiintegration: Vores innovative teknologier vil blive integreret med Kuehne-Nagels logistikløsninger, hvilket sikrer sporing i realtid, gennemsigtighed og smidighed i driften.

Vejen frem

TESUP og Kuehne-Nagel-partnerskabet betyder et gigantisk spring mod en bæredygtig og indbyrdes forbundne fremtid for Makedonien sammen med Sydeuropa, understøttet af teknologisk innovation, miljøansvar og fremragende produktion. Dette strategiske samarbejde vil ikke kun styrke Makedoniens rolle i global fremstilling, men også bidrage til den verdensomspændende overgang til bæredygtige energiløsninger.