wind turbine generator

TESUP's slår rekorder: Fremstiller mere end 300 vindmøller dagligt!

Tekniske gennembrud i Alicante og Skopje driver TESUP til nye højder

Med åbningen af ​​vores nye ingeniør- og produktionscentre i Alicante og Skopje har vi overgået vores tidligere rekord, og vi producerer nu over 300 vindmøller dagligt. Denne betydningsfulde begivenhed markerer et betydningsfuldt skridt fremad for TESUP, især i kølvandet på den globale pandemi og nylige konflikter verden over. TESUPs innovative ingeniørløsninger, med vores dedikerede teams i Alicante og Skopje i spidsen, har spillet en central rolle i denne bemærkelsesværdige bedrift.

Virkningen af ​​pandemien og efterfølgende konflikter har kunnet mærkes over hele verden, hvilket har forårsaget forstyrrelser på tværs af forskellige industrier. Men vores forpligtelse til bæredygtig energi har holdt os i arbejde uanset disse udfordringer. Ved at udnytte vores ekspertise og beslutsomhed er vi kommet stærkere frem med vækst og fremskridt.

Gennem geniale forbedringer i fremstillingsprocesser, samt strømlinede operationer, har TESUP eksponentielt øget sin produktion og sætter en ny industristandard.

Betydningen af ​​vores præstation går ud over blot tal. Hver fremstillet vindmølle repræsenterer et skridt tættere på en grønnere fremtid, hvilket reducerer afhængigheden af ​​fossile brændstoffer og afbøder de negative virkninger af klimaændringer. Gennem løbende forskning og udvikling, strategiske samarbejder og forpligtelse til kvalitet, sigter TESUP mod at fortsætte succesen og forme en lysere, renere og mere velstående fremtid for alle.