record sales

TESUP knuser verdens daglige salgsrekord gennem alle tider... Igen

Vi er glade for at kunne meddele, at TESUP den 31. juli opnåede endnu en historisk milepæl, der igen slog verdensrekorden for husholdningsvindmøller!

Tak, vores værdsatte kunder, partnere og teammedlemmer, for jeres urokkelige støtte. Denne bemærkelsesværdige bedrift ville ikke have været mulig uden dig. Sammen driver vi en bæredygtig fremtid!

Midt i klimaforandringernes presserende hast er vi dedikeret til at styrke boligejere med rene, vedvarende energiløsninger. Denne rekord-dag styrker vores engagement i innovation og kundetilfredshed. Vi er inspireret af den voksende entusiasme for bæredygtig livsstil. Ethvert hjem, der omfavner vores teknologi, spiller en afgørende rolle i bekæmpelsen af ​​klimaændringer.

Denne milepæl betegner vores kollektive indsats for at bygge en grønnere verden. Vi vil blive ved med at skubbe grænserne og sikre, at vores produkter forbliver på forkant på markedet for vedvarende energi.

Tak for at være en del af denne ekstraordinære rejse. Lad os sammen blive ved med at slå rekorder og have en positiv indflydelse på verden!