tesup hubs

TESUP tager verden: Self-Owned New Hubs

TESUP udvider kontorer verden over dag for dag

Vi er glade for at dele en fantastisk opdatering med jer kære læsere. Ud over vores snesevis af kontorer rundt om i verden, åbnede vi to nye kontorer. En af dem er i et nøglepunkt i Sydeuropa, Skopje, den anden er i Anatolien, et centralt knudepunkt for kunder i Vest- og Centralasien. Begge steder er der masser af sol og vindkraft i verdens mest rolige natur.

Begge fungerer som TESUPs regionale hovedkvarter for Sydeuropa. Kontorerne er bemandet af et team af erfarne fagfolk, der er ansvarlige for ingeniørarbejde, salg, marketing og kundesupport i regionerne og på verdensplan.

De nye kontorer er en del af TESUPs løbende ekspansion til nye markeder rundt om i verden. Åbningen af ​​de nye kontorer er en væsentlig milepæl for TESUP. Det viser vores forpligtelse til at udvide vores globale rækkevidde og give vores kunder den bedste service.

Fødselsdagsfejring på kontoret*

De nye kontorer er rummelige og velindrettede, hvilket giver et behageligt og afslappende miljø for medarbejderne. De er gode steder for binding, samarbejde og skabe varige minder sammen. Disse nye kontorer vil hjælpe os med at nå vores mål om at skabe bedre løsninger for både vores kunder og verden. Hold øje, da der er en chance for, at vores næste kontor kommer til din by!