tesup employees

Vi elsker forretningsrejser hos TESUP og gør dem altid ekstraordinære

Spændende rejse til fabrikker og workshops

I sidste uge tog vores entusiastiske teammedlemmer ud på en spændende rejse for at besøge nogle af vores fabrikker og værksteder. Hos TESUP forstår vi betydningen af ​​førstehåndserfaring i produktionsprocessen. Med forskellige afdelinger og ekspertise, herunder fjernmedarbejdere, arrangerer vi regelmæssigt sammenkomster og rejser for at fremme samarbejde og innovation.

Som en banebrydende virksomhed med rene energiløsninger tror vi på at bryde væk fra traditionelle normer, selv når det kommer til forretningsrejser. Vi brænder ikke kun for det, vi laver, at generere og levere bæredygtige energiløsninger, men også for at skabe uforglemmelige øjeblikke og oplevelser for vores team.

Under vores seneste forretningsrejse nåede vi effektivt vores mål, testede teknologier til fremstilling af solpaneler, og så var det tid til lidt velfortjent afslapning. Så vi besluttede at gribe lejligheden til at forkæle os med et sjovt windsurfeventyr! Efter denne teamengagementaktivitet oplevede vi autentisk madtestning med en varm velkomst til vores CX Director.

TESUP lægger stor vægt på at dyrke et blomstrende forretningsmiljø, og et af vores kerneprincipper er at prioritere vores medarbejdere. Vi forstår, at deres lykke og tilfredshed er en integreret del af vores succes som virksomhed.

At være vidne til glæden og tilfredsheden i vores teammedlemmers ansigter sidst på dagen er en konstant påmindelse om, hvorfor vi elsker det, vi laver. Glade medarbejdere bidrager til vækst og velstand i en virksomhed, og hos TESUP er vi fortsat forpligtet til at pleje en sådan atmosfære.

Hos TESUP former vi ikke kun en grønnere fremtid med vores innovative løsninger, men fremmer også en arbejdskultur, der værner om oplevelser, teamwork og vores bemærkelsesværdige teammedlemmers velvære.