unplugged business

Virksomheder, der er koblet fra elnettet

Mennesker har en dårlig indvirkning på miljøet. Efterhånden som befolkningen stiger, øges den skade, vi skaber, også.

Hvert trin, vi tager fra indkøb til emballage til affaldshåndtering, påvirker miljøet. Virksomheder, der bekymrer sig om miljøet, søger en løsning på dette problem. Nogle detailhandlere overvejer cirkulæriteten af ​​deres operationer.

Disse virksomheder ønsker at demonstrere deres bæredygtighedsforpligtelser over for miljøet og forbrugerne. De er godt klar over, at vedvarende energi bliver billigere og mere tilgængelig under mange omstændigheder. Ifølge nogle undersøgelser er vedvarende energi nu den billigste form for ny elproduktion for to tredjedele af verdens befolkning.


Der er mange virksomheder, der har taget vedvarende energiideer til sig fra forskellige lande og markeder. En af dem er i Storbritannien, Lolas cupcakes. De meddelte, at de lancerede den første detailbutik, der er koblet fra elnettet. De er afhængige af solpaneler på taget og leverer energi til deres køleskabe, lys og kasser.


Der er også universelle virksomheder som Estee Lauder Companies, Sephora, Google, Apple, Starbucks, Microsoft, Intel, Samsung, P&G, Intel, IKEA, DHL, Unilever, HM og Netflix, som er en af ​​de virksomheder, der bruger vedvarende energi.

I august 2019 underskrev Gap Inc. en 12-årig VPPA med Enel Green Power, som vil levere nok energi til at drive over 1.500 af virksomhedens globale detailbutikker. Gap Inc. forventer at nå sit 2020-mål om at sænke drivhusgasemissionerne med 50 % sammenlignet med en 2015-baseline ved hjælp af vores alliance.

Hvis du er en af ​​de virksomheder, der søger at blive til vedvarende energi, men ikke ved, hvordan eller hvor du skal starte, så kontakt os bare. Vi kan sammen bygge grøn energi til din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at skabe en grønnere fremtid for alle.

Fremtiden ligger i vedvarende energi, og det har kloge virksomheder allerede investeret i. Fra de små virksomheder til de større, at vælge grøn energi betaler dig altid tilbage.
Husk! Grøn er mere overkommelig i dag.