tesup inverter

Den rigtige inverter til dit vedvarende energisystem

Vedvarende energiproduktionssystemer har vundet popularitet blandt miljøbevidste husejere. Ikke alene hjælper disse systemer med at reducere dit CO2-fodaftryk, men de kan også generere overskydende elektricitet, som du kan sælge tilbage til nettet, hvilket potentielt giver en fortjeneste. For at gøre dette til virkelighed har du brug for en vigtig komponent kendt som en inverter. I dette blogindlæg hjælper vi dig med at navigere i den komplekse verden af ​​invertere, udforske deres kompatibilitet med forskellige energikilder og give tips til at vælge den rigtige inverter til dit vedvarende energisystem.

Forståelse af inverteren

Dit hjem og elnettet bruger typisk AC (vekselstrøm), kendetegnet ved en bølgelignende elektrisk strøm. Men opbevarer du elektricitet i batterier, bliver det til DC (Direct Current), som holder et konstant og lineært flow. For at sælge din producerede elektricitet tilbage til nettet, skal du bruge en inverter. Invertere konverterer DC-elektriciteten fra vedvarende energikilder, såsom vindmøller og solpaneler, til netkompatibel AC-elektricitet, hvilket sikrer, at den matcher den korrekte netfrekvens.

Universal invertere eller systemspecifikke?

Integrering af flere vedvarende energikilder er en almindelig praksis, ofte kaldet hybridsystemer. Husejere kombinerer ofte solpaneler og vindmøller for at udnytte energi fra forskellige vejrforhold. Nøglen til denne alsidighed ligger i invertere med flere Maximum Power Point Trackers (MPPT'er), som gør dig i stand til at forbinde både vindmøller og fleksible solpaneler til en enkelt inverter. Vær dog forsigtig: hybride invertere er muligvis ikke kompatible med alle vindmøller.

Inverter typer

Invertere findes i tre primære typer:

  • String Inverter: En ligetil mulighed, der er velegnet til forskellige opsætninger.
  • Hybrid inverter: Designet til hybride vedvarende energisystemer.
  • Micro Inverter: Ideel til små installationer.

Hos TESUP kan du udforske en vekselretter af høj kvalitet, som tilbyder en udgangseffekt på 1,5 KW, et bredt indgangsspændingsområde på 50-500 V eller 65-550 V, en ultralav opstartsspænding på 50V-80 V, lav støj emission på <20 dB(A), indbygget RS485 og en udgangsspænding på 220-230V.

Denne højeffektive enfasede inverter kan prale af en imponerende 97,4 % systemeffektivitet, hvilket gør den til det perfekte valg til TESUP-vindmøller og PV-systemer til boliger. Dens robuste aluminiumshus sikrer langvarig beskyttelse mod fugt og korrosion. Denne inverter er designet til både indendørs og udendørs applikationer med en IP65-klassificering og tilbyder alsidighed og pålidelighed. Derudover kommer den med en maksimal indgangsstrøm på 16 A, hvilket sikrer jævn og effektiv energiomdannelse.

Opstartsspænding

Overvej startspændingen på din inverter, når du vælger en til dit system. Solpaneler har ofte høje spændinger, hvilket gør dem alsidige til tilslutning. Vindmøller kræver derimod lavere opstartsspændinger. En inverter med lavere spænding giver bedre kompatibilitet med vindmøller.

Nominel effekt

Sørg for, at den nominelle effekt af din inverter overstiger den maksimale effekt af dit vedvarende energisystem. Dette sikrer, at din inverter kan håndtere den maksimale elektricitet, der genereres af dit system, hvilket forhindrer problemer.

Dedikerede vs. Multi-Purpose invertere

Selvom det er muligt at købe en inverter, der dækker både sol- og vindenergiområder, er dedikerede invertere ofte mere effektive. Forsøg på at slå to systemer sammen til en enkelt boks kan føre til høje driftstemperaturer og reduceret levetid. Derfor er det ofte den foretrukne tilgang at bruge separate invertere til hver energikilde.

Valg af den rigtige inverter

Valg af den bedste inverter til dit system afhænger af din specifikke opsætning og dens krav. Med adskillige muligheder på markedet er der sandsynligvis en inverter, der er skræddersyet til dine behov. Hos TESUP tilbyder vi vindmølleinverteren, der problemfrit integreres med vores møller, hvilket forenkler din rejse med vedvarende energi.

Så selvom etableringen af ​​et vedvarende energiproduktionssystem kan være en betydelig investering, giver det også mulighed for at sælge overskydende elektricitet tilbage til nettet. At vælge den rigtige inverter, en der matcher dit systems krav, er nøglen til at opnå optimale resultater og maksimere din miljøvenlige energiproduktion.