manufacturing

Fordoblet produktionsstyrke

Tesup har fordoblet sin produktionsstyrke internationalt i denne måned for at nå vores større mål!

De seneste års hastige vækst i sol- og vindenergi har givet håb til internationale bestræbelser på at reducere udledningen af ​​drivhusgasser og begrænse de farligste effekter af klimaændringer. I denne hurtige vækst af sol- og vindenergi tager TESUP en aktiv del ved at fordoble vores produktionsstyrke internationalt.


FN's generalsekretær Antonio Guterres bemærkede: "Vedvarende energiteknologier som vind og sol findes allerede, og er i de fleste tilfælde billigere end kul og andre fossile brændstoffer. Nu er vi nødt til at sætte dem i gang, hurtigt, i stor skala og hurtigt. "Og det er sådan, TESUP vokser.


Kan du forestille dig, at sol- og vindenergi tilsammen knap udgjorde 1,7 % af verdens elproduktion i 2010? Det steg til 8,7% sidste år, meget ud over, hvad der først var forventet af populære energimodeller. For eksempel forudsagde Det Internationale Energiagentur i 2012, at i 2030 vil verden producere 550 terrawatt-timer solenergi, men den forudsigelse blev overgået allerede i 2018.


Vi ville blive forbløffet over at se, hvor meget omkostningerne ved vedvarende energi er faldet, og hvordan den årlige udbredelse er fordoblet, hvis vi kunne rejse tilbage i tiden til et årti siden.


Vil vi stadig være lige så overraskede i 2030 eller 2050? Alt efter hvad vi gør med det samme. Derfor træffer TESUP altid beslutninger og handler klogt og følger med tiden. Vores svar på nutidens realiteter er at øge vores kapacitet og øge produktionen, så alle kan bruge vedvarende energi, spare penge og redde verden.


Efter at have begyndt at arbejde i 2017 er vi nu vokset til en international virksomhed, verdens største husstandsvindmøller og fleksible solpanelproducent. Med hovedkvarter og ledelse i England og Californien har vi lokale virksomheder over hele verden og levering næste dag i 30 lande fra 2022. TESUP UK, TESUP US, TESUP CA, TESUP DE, TESUP ES, TESUP NL, osv...


Ruslands invasion af Ukraine og den hidtil usete globale energikrise, der blev udløst af den, fik os til at handle endnu mere effektivt, end vi har handlet indtil i disse dage. Tesup øger sin kapacitet og nu skal vores produkter også produceres i England. Vores kunder vil få endnu hurtigere levering, og vores mål om Tesup vedvarende energi i alle hjem er nu endnu tættere på.


Du kan også tage skridtet mod en bæredygtig fremtid for dit hjem nu og bestille vores produkter.