ev charging

Elbil opladning med TESUP turbiner!

En ny tidsalder inden for transport nærmer sig. Lande og virksomheder over hele verden er kapløb om at erstatte nuværende fossile brændstofdrevne køretøjer med renere alternativer. Den energikilde, der er klar til at tage forbrændingsmotorens plads som mest populær, er batteridrevne elektriske køretøjer.

Store! Du siger, at meget mindre forurening vil blive sprøjtet ud af biler i årenes løb, hvilket reducerer indvirkningen af ​​personlig transport på miljøet. Desværre er det ikke helt så enkelt. Elektriske køretøjer er kun så rene som deres kilde til elektricitet. For eksempel hvis den elektricitet, du oplader dit elektriske køretøj med, er genereret i et kuldrevet kraftværk, så blev der genereret mange skadelige emissioner for at drive dit køretøj.

Det er her TESUP turbiner kommer ind! Ved at bruge vindens kraft frigives der ingen emissioner i processen med at generere elektricitet. Gør TESUP-turbinekraftproduktion til en ren, grøn energikilde. Så du kan bruge dit elektriske køretøj uden emission!
 
Hvad mere er, er TESUP har en række elektriske styringssystemer, inklusive en nyligt forbedret laderegulator, der hjælper dig med at styre din elektricitet og parre godt med din TESUP-turbine.
 
Det udstyr, du skal bruge for at oplade dit elektriske køretøj, er vist i videoen nedenfor! Til denne opsætning er alt hvad du behøver forbundet til din turbine en laderegulator efterfulgt af en netinverter for at tillade din strøm at blive overført gennem nettet til dit elektriske køretøj!