tesup product portfolio

En uendelig rejse: TESUP Produktportefølje Evolution

TESUP er en førende leverandør inden for vedvarende energi, med et urokkeligt fokus på at levere kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Vi tilbyder en række vedvarende energiprodukter af høj kvalitet, der er effektive, pålidelige og nemme at bruge, hvilket gør os til et foretrukket valg for kunder over hele verden.
Siden vores etablering i 2016 i Storbritannien, har vi underskrevet mange succeser og introduceret mange innovative produkter - hver af dem er den seneste innovation i deres kategori. I dag vil vi gerne tage dig gennem vores produktporteføljes udviklingsrejse.
Vores forpligtelse til løbende fremskridt og innovation afspejles i vores team af erfarne ingeniører og teknikere, som stræber efter at udvikle innovative vedvarende energiløsninger. Ved at bruge den nyeste design- og simuleringssoftware optimerer vi vores produkter til ydeevne og effektivitet, hvilket sikrer, at TESUP-produkter altid er på forkant med branchen.
Vores produktlinje udvikles og udvides løbende, med fokus på at forbedre eksisterende produkter og inkorporere den nyeste teknologi i vores design. Vores rejse begyndte med fremstillingen af ​​ATLAS 2.0-vindmøllen, som havde en kapacitet på 2 kW og var designet til strøm- og energieffektivitet. ATLAS 2.0-modellen blev senere opgraderet med en større underkrop og et gearsystem.
Det næste produkt, vi introducerede, var laderegulatorerne, designet til at regulere spænding og strøm fra vindmøller og solpaneler og styre batteri- og inverteropladning. Disse controllere er ideelle til brug med vindmøller og kan håndtere op til 5 kW effekt. Vi introducerede derefter vores innovative, fleksible solpanel, et letvægts, bærbart og højeffektivt solpanel, der kan bruges i forskellige applikationer, herunder camping, sejlsport og udendørs aktiviteter.
Vi fortsatte vores rejse med Atlas X-vindmøllen - som et resultat af vores kundecentrerede og kontinuerlige innovation. Den er designet til at være mere robust og effektiv end ATLAS 2.0. Den havde et nyt bladdesign, en større rotordiameter og en mere kraftfuld generator.
Hvad angår udviklingen af ​​vores horisontale møller, introducerede vi for det første MAGNUM 5, som leverer mere kraft end vores tidligere modeller, med et tre-vinget design, der øger effektiviteten og ydeevnen, hvilket gør den til den mest populære horisontale vindmølle på markedet. Vores MasterX vindmølle er en anden højtydende mølle designet til kommercielle og industrielle applikationer, med en effekt på 1 KW og evnen til at generere strøm ved lave vindhastigheder. Det nyudviklede vingedesign gør den mere støjsvag end mange andre vindmøller, og den begynder at rotere ved vindhastigheder helt ned til 3 m/s.
Vi fortsatte med at opgradere vores ATLAS-serie med ATLAS 4.0-vindmøllen med avanceret teknologi, der forbedrer dens ydeevne og effektivitet. Vi introducerede også Home Energy Unit, et kompakt og bærbart system designet til folk, der ønsker at generere strøm på farten, ideelt til camping, campingvognsture eller andre udendørsaktiviteter.
Vores Irrigation Energy Unit var et andet innovativt produkt, perfekt til brug i områder uden elledninger. Det var nemt at installere og kan bruges med både solpaneler og vindmøller. DC-pumpen kunne trække vand fra en dybde på 20 meter og kunne pumpe op til en samlet afstand på 60 meter.
I dag er ATLAS 7 og X7 modellerne de seneste innovationer i vores ATLAS serie. De kommer med et helt andet underkroppsdesign, en maksimal generatoreffekt på 7 kW, højere effektivitet og et mere moderne udseende. Ud over den nye ATLAS-serie har vi for nylig introduceret den nye Hera Wind Pro, vores mest avancerede og højtydende vindmølle. Den har et unikt bladdesign, der reducerer støj og vibrationer. Den er i stand til selvstændig 7 kW strømproduktion, opfylder daglige husholdningers elektriske behov, og har mindre miljøpåvirkning takket være dens 2-bladede form produceret med mindre materiale.
Som du kan se, stopper vores porteføljeudvikling og innovation aldrig. Hos TESUP er vi forpligtet til at levere overlegen kvalitet, innovative og teknologisk avancerede produkter til vores kunder. Vores rejse hidtil har været fuld af resultater, og vi vil fortsætte med at skubbe grænserne for innovation for at imødekomme vores kunders skiftende behov.