earthquake and tesup

Er du klar til endnu et jordskælv?

I sidste uge mandag, tidligt om morgenen, ramte et frygteligt jordskælv det sydøstlige Turkiye. Mere end tredive tusinde mennesker er blevet dræbt og tusindvis af andre såret. Det første jordskælv med en styrke på 7,5 blev tæt fulgt af adskillige efterskælv - herunder et jordskælv med en styrke på 7,7, hvilket øgede kraften og forårsagede store ødelæggelser. Eksperter siger, at det er et af de dødeligste jordskælv i verdens mangeårige historie.

Koldt vejr og vinterforhold gjorde livet for jordskælvsoverlevere endnu sværere. Den tyrkiske regering og ikke-statslige organisationer i Turkiye har gjort deres bedste for at hjælpe borgerne i 10 berørte byer med sundhedsbehandlinger, indkvartering og anden nødvendig støtte. I mellemtiden fortsætter redningsarbejdet med fuld fart for at redde så mange liv fra de ødelagte bygninger. Mange udviklede lande har også støttet Turkiye ved at sende mad, tøj og pengedonationer samt ved at sende deres redningshold for at deltage i redningsoperationer.

Efter flere jordskælv har der været store strømafbrydelser i størstedelen af ​​de ramte områder, og folk har ventet udenfor i den isnende kulde. Situationen er sværere for de små landsbyer i landdistrikterne, da det vil tage længere tid at reparere elektriske overførselsledninger, selv efter arbejdet med at fjerne affald er afsluttet. Vi ser vigtigheden af ​​at være energiuafhængig på disse tidspunkter for kontinuiteten i overlevendes liv.

Som TESUP gør vi vores bedste ved at støtte de berørte mennesker i jordskælvsregionerne. Vi sender vindmøller til de små landsbyer, der er ramt af jordskælvet, sammen med teknikerstøtte til at bygge elproduktionssystemer til de regioner, der ikke har nogen strømforsyning på grund af ødelæggelsen. Disse vindmøllesystemer vil generere elektricitet, der kan bruges til opvarmning, madlavning og kommunikationsformål.

Vi har også investeret i 2 meget vigtige R&D-projekter, som vil være et gennembrud i verden for vedvarende energi og hjælpe mennesker i tilfælde af nødsituationer og naturkatastrofer som denne. Den første af dem er TESUP Power Truck, som er designet til at være en bæredygtig løsning til at levere elektricitet i tilfælde af ekstraordinære begivenheder eller omstændigheder, der forstyrrer energiforsyningen (tjek vores tidligere blog om TESUP Power Truck). Den anden er TESUP Mobile Battery Pack. Denne bærbare energilagringsenhed er designet som et mobilt batteri, der kan tilsluttes elbiler for ekstra kilometertal eller kan forbindes til normale biler, der skal transporteres til katastrofeområder som en separat energiforsyningsenhed til elektricitet og varme. Begge projekter skrider frem med fuld fart, og vi vil gøre vores bedste for at gøre dem klar og testet i de berørte regioner i Turkiye snart.

Vores mål er at udvikle innovative løsninger, der hjælper mennesker og miljø og gør verden til et bedre sted at leve. For at lære mere om vores seneste innovationer designet til nødsituationer og diskutere investeringsmuligheder, bedes du kontakte os på vores kundeoplevelsesside.