vr showroom

Forbindelse med vores kunder over hele verden med Virtual Reality fra Alicante og Sao Paulo

Er du klar til at dykke ned i en verden af ​​realtidsoplevelser? Så vil vi gerne byde dig velkommen til en ekstraordinær æra af interaktion! Vi flytter grænserne for innovation med vores fordybende Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) oplevelser i vores Customer Experience Centre i Alicante og São Paulo, hvor du kan opleve interaktive videoopkald og møder med vores eksperter gennem højteknologisk virtual reality .

Forestil dig at træde ind i en verden, hvor virkeligheden problemfrit smelter sammen med virtuelle riger, hvor mulighederne er uendelige. Hos TESUP er vi på forkant med VR/AR-revolutionen, der revolutionerer, hvordan vores kunder engagerer sig i produkter og tjenester. Med udgangspunkt i denne vision har vi etableret vores innovative Customer Experience-videocentre i Alicante og São Paulo, hvilket markerer et nyt skridt i vores rejse mod at transformere den måde, folk oplever og interagerer med teknologi.

Vi tilbyder vores kunder transformative oplevelser, der går ud over traditionelle grænser. Med et mål om at give den bedste kundetilfredshed tilbyder vi interaktive virtual reality-møder. Du kan opleve VR-mødelokaler med tilpassede videoopkald af vores venlige og vidende CX-team (Amanda, Elene og Marta), der opererer fra både Alicante og São Paulo. Ved at udnytte den avancerede teknologi og ekspertise, der findes i disse dynamiske byer, er vi parate til at give dig en ekstraordinær online mødeoplevelse, der fuldstændig vil revolutionere, hvordan du interagerer med vores produkter.

Med vores team af dedikerede VR/AR-eksperter får du chancen for at få adgang til personlig vejledning og omfattende viden. Gennem demonstrationer i realtid bliver du rustet til at træffe informerede beslutninger ved at opleve vores produkter i virtuelle miljøer, der vil transportere dig til en anden dimension.

Udforsk de ubegrænsede muligheder, redefiner din interaktion med vores tilbud, og se på første hånd, hvordan Virtual Reality omformer fremtiden for interaktion, drag fordel af hurtige svar, personlig assistance og et forhøjet niveau af tilfredshed gennem vores lokale tilstedeværelse.

Lad os tage vores forhold til nye højder og udforske den virtuelle virkeligheds vidundere sammen!