tesup customers

Gå sammen for en bæredygtig fremtid: Vi fejrer TESUPs 100.000. kunde!

Hos TESUP sprudler vi af spænding over at løfte sløret for en betydningsfuld præstation i vores søgen efter en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Gør jer klar til fanfaren, mens vi stolt fejrer vores 100.000. kunde, en ekstraordinær milepæl, der driver vores husstandsvirksomhed med vedvarende energiløsninger til nye højder! For at takke hver og en af ​​vores værdsatte kunder, er vi begejstrede for at tilbyde en rabat på £100 på alle vores produkter fra 27. juli til 31. juli med koden "100K" . Med vores hjerter fyldt med taknemmelighed, lad os tage en rejse tilbage i tiden for at mindes de udfordringer, vi har overvundet, og de triumfer, vi har delt.

Et globalt fodaftryk

TESUPs forandringsvinger har taget flugten til over 50 lande over hele kloden. På tværs af et imponerende netværk af 29 lande med lokale websteder driver vores produkter aktivt elproduktion i over 50 lande i dag, hvilket afspejler vores bemærkelsesværdige globale rækkevidde og indflydelse. Vi har krydset grænser og oceaner og nået hvert hjørne med vores forpligtelse til at levere bæredygtige, pålidelige og højeffektive energiløsninger. Vi står stolt skulder-ved-skulder med et globalt fællesskab, der deler vores urokkelige vision for en renere og grønnere planet.

Førende: Holland, Tyskland og Storbritannien

Mens TESUP betjener kunder i flere lande, er det værd at fremhæve den betydelige tilstedeværelse af vores banebrydende i Holland, Tyskland og Storbritannien. Disse tre lande har vist enestående entusiasme og optagelse af vores produkter, hvilket har banet vejen for en bæredygtig fremtid.

1. Holland: Holland, der er kendt for sine progressive miljøpolitikker, har helhjertet taget TESUPs vedvarende energiløsninger til sig. Hollandske husholdninger forstår vigtigheden af ​​at reducere deres CO2-fodaftryk. Især repræsenterer Holland 10 % af TESUPs værdsatte kunder, hvilket afspejler deres stærke engagement i en bæredygtig livsstil.

🏡 Her er en dybtfølt kommentar fra en af ​​vores kunder i Holland:

"Jeg har for nylig installeret ATLAS X7-vindmøllen fra TESUP, og den har ændret mit energibehov. Denne vindmølle er et vidunder af ingeniørkunst. Jeg er forbløffet over mængden af ​​elektricitet, den genererer, hvilket giver mig mulighed for at drive strøm. mit hjem med ren, vedvarende energi.." - Erik F. fra Flevoland, NL

2. Tyskland: Som førende inden for vedtagelse af vedvarende energi står Tyskland som et lysende eksempel på bæredygtig livsstil. TESUP har været vidne til betydelig interesse og salg fra tyske kunder, som værdsætter pålideligheden og effektiviteten af ​​vores produkter. Sammen driver vi overgangen til ren energi i en af ​​Europas største økonomier. Det er bemærkelsesværdigt, at Tyskland repræsenterer 13 % af TESUPs værdsatte kunder, hvilket bekræfter deres forpligtelse til en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

🏡 En af vores kunder fra Tyskland delte også deres erfaringer:

"Jeg kan ikke sige nok gode ting om TESUP. Deres produkter har forvandlet den måde, jeg genererer og forbruger energi på. Med MAGNUM 5 har jeg været i stand til at bruge vindkraft og reducere min afhængighed af nettet betydeligt. Jeg er taknemmelig. at være en del af revolutionen for vedvarende energi ved siden af ​​TESUP." - Lucas D. fra Thüringen, DE

3. Storbritannien: Det Forenede Kongerige har været en stærk fortaler for vedvarende energi og har sat ambitiøse mål for at reducere drivhusgasemissionerne. TESUP har spillet en afgørende rolle i støtten til denne grønne revolution og har givet husholdninger i hele Storbritannien tilgængelige og overkommelige vedvarende energiløsninger. Storbritannien repræsenterer 15 % af TESUPs værdsatte kunder, hvilket viser deres betydelige bidrag til at omfavne rene energiløsninger.

🏡 Lad os høre historien om en TESUP-kunde fra Storbritannien:

"TESUPs HERA har været en game-changer for mig. Dens design og ydeevne gør det til et iøjnefaldende produkt. Jeg installerede det i min baghave, det har genereret en konstant forsyning af ren energi. Det er perfekt til min placering, fordi vindene i min have hjembyen er ret stærk. Det er fantastisk at se den positive indvirkning, jeg har." - David L. fra Wales, Storbritannien

Vi er den globale leder med det største installationsfodaftryk på verdensplan.

Et fællesskab drevet af bæredygtighed

Fra begyndelsen har TESUP været forpligtet til at styrke husholdninger verden over med innovative og pålidelige vedvarende energiløsninger. Vores mission om at fremme indførelse af ren energi og reducere CO2-fodaftryk har givet genlyd hos et mangfoldigt fællesskab af individer, der brænder for bæredygtighed. Hver kunde, der slutter sig til vores TESUP-familie, styrker vores kollektive forpligtelse til at skabe en bedre verden for fremtidige generationer.

Samarbejdets kraft

Vores rejse ville ikke være mulig uden vores kunders samarbejde. Din feedback, forslag og passion for bæredygtighed har spillet en afgørende rolle i udformningen af ​​vores produkter og tjenester. Gennem jeres fælles oplevelser og succeshistorier har I inspireret andre til at omfavne vedvarende energi og bidrage til en renere verden.

Deling af glæden: Videoer og billeder fra TESUP-kunder

Ud over dybtfølte vidnesbyrd har vores utrolige kunder været så venlige at dele deres oplevelser gennem videoer og billeder, der viser, hvordan vores vedvarende energiløsninger har forvandlet deres hjem og livsstil. Det er hjertevarmende at være vidne til glæden og begejstringen hos husejere, når de bidrager til en bæredygtig fremtid.

Tag med på rejsen

For at udtrykke vores taknemmelighed sender vi en dybtfølt tak til hver eneste TESUP-kunde sammen med 100 £ i rabat på alle vores produkter med koden "100K" fra den 27. til den 31. juli . Din tillid, loyalitet og dedikation har været medvirkende til at nå denne utrolige milepæl. Sammen gør vi en forskel og inspirerer andre til at vedtage bæredygtig praksis.

Tak fordi du er en del af TESUP-rejsen og for at omfavne ren energi. Lad os fortsætte med at inspirere andre, de næste 100.000 kunder og mere!