sustainability panel

Going Global London 22 - Bæredygtighedspanel

Tesup var på Going Global Exhibition i London.

Vi har for uger siden annonceret, at vi ville være i Going Global Exhibition, og nu er tiden kommet. Den 16. og 17. november deltog vi i denne udstilling.


 


På udstillingens første dag var Tesup der for at møde besøgende, udstillere og forretningskolleger over hele verden.


 


Vores direktør i finans, Amanda Pereira, hvis ekspertiseområde er Præsentationer og foredrag holdt en tale i panelet om bæredygtighed og talte om bæredygtighed; formål; hvordan man reducerer NetZero; træffe foranstaltninger på kort, mellemlang og lang sigt og deres virkninger; carbonspor; hvor meget det koster at være bæredygtig; og forskellen mellem sol- og vindproduktion. Da vi fuldt ud støtter bæredygtighed og vedvarende energi, havde vi meget at sige. Hun havde en fantastisk tale om bæredygtighed med Rondi Allan fra Sustainable X og Wayne Cramer fra GW ENERGY, og hun besvarede spørgsmål fra både udstillere og besøgende. Dem, der kom for at se os, er meget heldige, og faktisk er vi heldigere at se dig :)


 


Going Global er en stor begivenhed for virksomhederne til at interagere og udvide deres relationer. Vi er yderst tilfredse med at møde udstillerne og besøgende i London. Bedre sammen for en bæredygtig verden!