happy new year

Godt nytår

Tillykke alle sammen, vi har fuldført et år mere!


2022 var sådan et år med energikrise, krige, naturkatastrofer... Selvfølgelig var alt ikke så slemt, som det lyder. Vi havde også en god tid med vores kære.


For os havde vi nye hjemmesider og lokationer, nye produkter, nye kollegaer og nye workshops, nye mobilapplikationer på Google play og Apple store. Vi fordoblede produktionens arbejdsstyrke internationalt, og vi deltog i 4 vigtige udstillinger over hele verden. Vi startede gratis foredrag om vedvarende energi og konsulentydelser efter salg. Vi havde en rekordstor skattebetaling i Tyskland. 

For hvert år der går, føler de fleste af os komplicerede, såsom at føle glæde og tristhed på samme tid. Det er menneskers natur, vi fejrer et nyt år med nye håb, samtidig med at vi savner de sidste år.


Lad os tro på dette nye år af hele vores hjerte! Husk altid at kalde for det gode :)


Vi vil have nye produkter til at møde dig i det nye år, såsom HERA, ATLAS7, ATLASX7 vindmøller, Tesup Power Truck. Vi vil fremstille ladningsregulatorer til vindmøller i Storbritannien.


2023 kommer med al den succes, sundhed og lykke. Og vi vil altid være hos dig kære Tesup-familie. Lad os sammen gøre 2023 til et mere bæredygtigt og renere år!


Glem ikke at lave nytårsforsætter.

 

Vi ønsker alt det bedste for det nye år!