tesup employee

Har du mødt Carolina?

Som tidligere nævnt startede vi "Velkommen Team-serien" den foregående måned. Vi handler alle om at trække gardinerne fra og vise dig de fede ting, der foregår bag kulisserne! Og denne måneds gæst er Carolina, vores egen superhelt hos TESUP.

Lad os bruge et øjeblik på at sætte fokus på vores utrolige teammedlem, Carolina. Med hendes skarpe øje for detaljer og urokkelige dedikation til at holde vores drift kørende, er hun blevet et uvurderligt aktiv for vores team, siden hun kom til i 2022.

Som en del af afdelingen Internal Control and Support (ISU) er vores superheltes hovedrolle at auditere, støtte og motivere alle teammedlemmer og sikre, at de arbejder effektivt, og at de er på toppen af ​​deres daglige aktiviteter, især da vores virksomheds drift er online. Med sin adgang til næsten alt har hun et samlet overblik over hele virksomheden og sørger for, at alle aktiviteter forløber som planlagt. I tilfælde af problemer tager hun hurtigt de nødvendige foranstaltninger for at certificere medarbejdere og løse eventuelle bekymringer. Hun er også den rette person for præstationsfeedback, generelle HR-spørgsmål og forslag til forbedringer eller klager fra medarbejderne.

Men hvordan endte hun i ISU-afdelingen? Nå, det har været noget af en rejse! Hun startede i Customer Experience Team, hvor hun interagerede med kunder fra alle TESUP regioner på en meget kundevenlig måde. Hendes præstationer og fremskridt fangede bestyrelsens opmærksomhed, som tilbød hende en ny udfordring i ISU-afdelingen.

At arbejde hos TESUP har været et spændende eventyr for Carolina, og hun elsker det af flere grunde. For det første sætter hun pris på den væksttankegang, som virksomheden fremmer over for teknologi og grøn energi, hvilket giver rigelige muligheder for læring og forbedringer. Også som fjernjob giver det hende mulighed for at arbejde fra et hvilket som helst land, hun ønsker, og endda besøge vores globale hovedkvarter. Fleksibiliteten i arbejdstid er en anden fordel, hvor virksomheden værdsætter kvaliteten af ​​det leverede arbejde i forhold til blot at måle timer.

At være en del af en virksomhed, der bekymrer sig om planeten og bæredygtighed, og gøre en forskel i husholdningerne gennem rene energiprodukter, fylder hende med stolthed. Sidst, men ikke mindst, nyder hun grundigt at samarbejde med kolleger fra forskellige steder og lære af deres forskellige kulturer og kompetencer, alt sammen med en fælles mission om at have en positiv indflydelse på verden.

Så hvordan ser en typisk dag i vores ISU Superheltes liv ud? Nå, hun starter med at dykke ned i sin indbakke, flittigt tjekke og svare på mails fra forskellige afdelinger og eksterne kilder. Hun afholder desuden konsulentmøder med kunder til deres projekter tre gange om ugen. At holde et vågent øje med teammedlemmernes aktiviteter, spore timesedler og fuldføre deltagelse i vores ugentlige møder er alt sammen en del af hendes daglige rutine.

Men det er ikke alt, hun har også en HR-hat på, styrer medarbejdernes præstationer, aktivitet og daglige stand-ups og kommer endda med sjove arrangementer som Happy Hour eller Coaching-sessioner for teamet. Som medlem af ISU skriver hun ugentlige opdateringer om afdelingens aktiviteter og mål, herunder et executive summary, som er en væsentlig del af vores ugentlige rapport.

Det, der adskiller hende, er hendes urokkelige tro på tegn og skæbne, som tilføjer et strejf af særhed til hendes personlighed. Hun mener, at vi ikke er forudbestemt til at opleve bestemte situationer i livet, selv med vores frie vilje. Hendes unikke perspektiv på livet bringer et nyt syn på arbejdspladsen, og hendes kolleger søger ofte hendes råd om spørgsmål ud over arbejdet.

Udover hendes bemærkelsesværdige faglige færdigheder har hun også en sød tand til chokolade. Hun elsker det så meget, at hvis hun fik chancen, ville hun bytte måltider med slik!

Når hun ikke har travlt med at holde orden på TESUP, har hun en bred vifte af interesser. Hun går regelmæssigt i fitnesscenteret for at holde sig i form og sund og viser sit engagement i både sit personlige og professionelle velvære. Hun er også en ivrig lærende og dedikerer tid til at studere og viser sin tørst efter viden og personlig vækst. Og i slutningen af ​​en lang dag nyder hun at slappe af ved at se serier før sengetid, slappe af med nogle fængslende historiefortællinger.

I sit personlige liv er hun et selverklæret hjemmemenneske, der finder trøst i at tilbringe kvalitetstid med sin kæreste i weekenden. Hun har også en passion for rejser og har boet i USA i et år, hvor hun har oplevet de pulserende byer New York og Chicago, mens hun studerede på UIUC. Hendes eventyrlyst og globale eksponering har formet hende til det individ, hun er i dag.

Vores ISU-superstjerne hos TESUP er en sand perle med sin omhyggelige tilgang til sin rolle, tro på skæbnen, kærlighed til chokolade og lyst til at rejse. Hun bringer et unikt perspektiv og tilføjer værdi til virksomheden på mere end én måde. Vi er virkelig taknemmelige for at have hende som en del af vores team, og vi ser frem til at se hendes fortsatte vækst og succes hos TESUP! Bliv ved med at rokke, ISU Superwoman!