tesup cx

Har du mødt Elene?

Velkommen til Team Series Part 5! I dag er vi glade for at præsentere dig for Elene, vores nye kommunikationsekspert hos TESUP! Gør dig klar til at blive forbløffet over hendes superkraft med at opbygge venskabelige bånd med vores kunder og skabe et positivt og imødekommende miljø for alle. Fra at sprede glæde og latter til at gøre en reel indflydelse på verden, Elene er den nye lysende stjerne i vores TESUP-familie! Så spænd op og vær med på endnu en spændende rejse med vores utrolige team!

Hver dag har hun det privilegium at få indsigt i næsten alle afdelinger og tage initiativ til at udforske emner, der kan vise sig at være værdifulde i hendes fremtidige opgaver. Fra at lære om elektricitet til at indsamle viden fra forskellige afdelinger som marketing, logistik, fremstilling og mere, føler Elene, at hun er på en kontinuerlig rejse med vækst og selvforbedring. At være omgivet af et team, der brænder for at have en positiv indflydelse på planeten, gør hendes arbejde hos TESUP endnu mere meningsfuldt og tilfredsstillende.

At arbejde hos TESUP har været et livs eventyr for Elene. Hun er blevet glædeligt overrasket over de ekstraordinære muligheder, der er kommet hendes vej, hvilket bekræfter hendes tro på, at livet er fuld af fantastiske muligheder. Denne dynamiske virksomhed forstår værdien af ​​at værdsætte sine medarbejderes potentiale og støtter aktivt deres vækst og fremgang. Elene føler, at hun har ramt karrierejackpotten, da hun er en del af denne bemyndigende familie, der tilskynder til konstante forbedringer og arbejder dygtigt.

Men vent, der er mere! Elenes yndlingsting ved at arbejde hos TESUP er at være på forkant, at omfavne innovation og tænke ud over det sædvanlige. Denne virksomhed handler ikke kun om at sælge; de er på en mission for at tackle klimaændringer og skabe en mere bæredygtig fremtid. Fra udvikling af grønne teknologier til understøttelse af en bæredygtig livsstil demonstrerer TESUP en dyb ansvarsfølelse over for planeten og dens indbyggere. Og gæt hvad? Elene er nu en del af denne ekstraordinære rejse!

Nu, her er det sjove twist! Hun deler et fælles mål med den virksomhed, hun arbejder i: at bidrage til menneskehedens velbefindende. Elene lever en aktiv og atletisk livsstil, løber som vinden og træner i fitnesscenteret hver dag! Hun handler om at øge bevidstheden om en sund livsstil, og hendes passion for bæredygtighed og et sundt miljø gør hendes job endnu mere meningsfuldt. Og der er en anden sjov fakta om Elene: hun elsker hvalpe! Når hun ikke har travlt med at redde verden med sine kommunikations-superkræfter og fremme bæredygtighed, kan man ofte se hende kæle og lege med yndige hvalpe.

Elene, kommunikationssuperhelten, gør en reel forskel i verden, én positiv interaktion ad gangen! Med sin smittende entusiasme og dedikation til en grønnere fremtid efterlader hun en varig indvirkning på vores kunder og vores planet. Vi er så heldige at have hende som en del af vores TESUP-familie! Bliv ved med at skinne, Elene! Du er en sand inspiration for os alle!