tesup employee

Har du mødt Emre?

Er du spændt på at dykke ned i del 3 af vores fængslende serie, "Velkommen holdet"? Forbered dig på at blive fascineret, når vi introducerer dig til de bemærkelsesværdige medlemmer af vores TESUP-team. Vi tror på at afsløre magien bag kulisserne, og i denne måned sætter vi fokus på Emre, vores ærede R&D-direktør hos TESUP!

Emre er det geniale sind, der er ansvarligt for at drive den tekniske udvikling og innovation af vores vedvarende produkter, herunder husholdningsvindmøller, fleksible solpaneler og forskellige andre vedvarende energiløsninger. Siden han kom til os i 2019, har Emre efterladt en dyb indvirkning på vores produkter og tjenester. Men han er ikke en almindelig R&D-direktør – Emre har iført sig adskillige hatte og har arbejdet på tværs af forskellige afdelinger i TESUP, omfattende logistik og eftersalgssupport. Da Emre reflekterede over sin karrierevækst hos TESUP, fortalte Emre: "Jeg har haft mulighed for at arbejde i forskellige afdelinger, hvilket har givet mig et bredere perspektiv på, hvordan virksomheden fungerer. Det har også givet mig mulighed for at forstå vores produkter og tjenester bedre. "

Det, der adskiller TESUP for Emre, er den kultur, der fremmer innovation og omfavner dynamiske ideer. " Jeg elsker, at vi ikke er bange for at skubbe grænser og tænke ud af boksen. Det er det, der får os til at skille os ud fra konkurrenterne. " forklarede han. Lad os nu dykke ned i en typisk dag i Emres liv. Han begynder med omhyggeligt at planlægge den daglige arbejdsgang og identificere områder for produktforbedringer. Efterfølgende deler han sine resultater med relevante teams, såsom fremstilling og design, hvilket sikrer problemfrit samarbejde. Emre bevarer et urokkeligt fokus på sine opgaver og sikrer, at de bliver oprettet, overvåget og afstemt med forudbestemte deadlines for langsigtede R&D-projekter. Han lægger naturligvis stor vægt på testresultater og eftersalgsfeedback, når han fastlægger forløbet af sine projekter.

Men Emres talenter rækker ud over hans tekniske genialitet; han er også en talentfuld musiker. Lige siden teenageårene har han slået dygtigt på guitaren. Når han ikke er fordybet i at spille sin guitar, finder han trøst i at lytte til en bred vifte af musik. Faktisk ledsager musik ham under hans arbejde med projekter, da det hjælper ham med at holde fokus og inspirere.

Musik er dog ikke hans eneste passion. Emre er en ivrig naturentusiast og elsker at bruge sine weekender på at udforske vidundere i det fri. Overraskende nok har denne tekniske troldmand en følsom side og udtrykker sine følelser gennem poesi. I sin fritid fordyber han sig i litteraturens verden, læser og skriver sine egne poetiske frembringelser. Selvfølgelig er der intet, der bringer ham mere glæde end at tilbringe kvalitetstid med sin elskede familie. Emre deler et dybt bånd med sin kone og søn, og de tager ofte på weekendture sammen og skaber uforglemmelige minder.

Vi er virkelig taknemmelige for at have Emre som en integreret del af vores team, der tilfører hans arbejde med urokkelig passion og dedikation dag efter dag!