wind turbine technician

Har du mødt Ercan?

Velkommen til del 6 af TESUP Team Series! I dag introducerer vi Ercan for dig, produktionschef, geniet bag at gøre TESUPs drømme om vedvarende energi til virkelighed. Gør dig klar til at udforske den fascinerende verden af ​​TESUPs fremstillingsrejse ledet af Ercan og hans dygtige team af teknikere.

Med sine intense blå øjne fremstår Ercan som drivkraften i at få tingene til at ske. Han har masser af erfaring med at lave ting, og han er rigtig god til det!

Ercan laver ikke en daglig rutine; han er virkelig passioneret omkring det han laver. Han arbejder tæt sammen med TESUP-ingeniører for at planlægge, hvordan tingene skal laves. Og ved du hvad? Han elsker det faktisk! Derudover er han super i, hvad TESUP gør for miljøet med vedvarende energi. Med hans egne ord "At producere produkter, der er gavnlige og beskyttende for naturen og miljøet hos TESUP og levere dem direkte til brugerne, giver mig stor moralsk tilfredsstillelse og stolthed."

Hans daglige rutine starter med en kop kaffe og tjekker ud, hvad der står på skemaet. Han taler med sit team af teknikere for at sikre, at alle ved, hvad der sker den dag. Så går han i gang med at sørge for, at tingene kører glat. Han har møder med ingeniører og logistikteamet for at holde alt synkroniseret. At lave vindmøller og solpaneler kræver knowhow, TESUP er mester i det med det mål at lave energi fra naturen uden at skade planeten.

TESUP teknikere
*Ercan med nogle af hans teammedlemmer

Og når Ercan ikke er en superstjerne i produktionen, er han bare en almindelig fyr. Han elsker at hænge ud med sine døtre og familie. De tager på sjove udflugter sammen og nyder nogle gode gamle far-datter-bindingstider. Hans livsfilosofi er at være retfærdig, ærlig, leve i nuet, ikke gå glip af livet. Hans største aktiv og prioritet i livet er hans familie. Han nærer en dyb kærlighed til unge individer, og sammen med hans ledsagere samarbejder de flittigt for at guide dem væk fra skadelige vaner, mens de aktivt engagerer dem i sport. Som formand for en dynamisk sportsklub står han i spidsen for disse bestræbelser og finder trøst i at være vidne til udviklingen af ​​kloge, kvikke og dydige atleter. Denne rolle giver ham ikke kun mulighed for at pleje og forme deres potentiale, men efterlader også en uudslettelig indflydelse på livet for disse håbefulde unge. Ud over sit engagement i ungdomsudvikling nærer han en passion for at udforske historiske steder og opdage nye destinationer, hvilket afspejler hans kærlighed til kulturel berigelse og nye oplevelser.

Ud over hans seriøse arbejdspersonlighed ved Ercans kolleger, at han har en god sans for humor og en ægte natur, der bidrager til den venlige stemning hos TESUP. Så hatten af ​​for Ercan, manden bag magien i fremstillingen. Han laver ikke kun seje energi-ting, men han er også med til at gøre verden til et grønnere og renere sted for os alle.