a woman working

Har du mødt Hande?

Introduktion af Regulatory Wizard
Velkommen til endnu et spændende kapitel i vores Team Series, hvor vi fortæller historier og karrierer for vores exceptionelle TESUP-teammedlemmer. Lad os i dag møde Hande, en bemærkelsesværdig kemiingeniør, der problemfrit er gået over fra medicinalverdenen til den vedvarende energisfære. Hun spiller en central rolle i at sikre, at vores produkter lever op til globale regulatoriske standarder, alt imens hun drysser lidt særhed ind i hendes daglige rutine.
Handes rejse begyndte med en kandidatgrad i farmaceutisk teknologi og et årti med erfaring inden for forskellige facetter af den farmaceutiske industri. Men livets drejninger førte hende til TESUP, hvor hun nu sikrer, at vores produkter overholder regulatoriske krav på tværs af forskellige globale markeder. Hendes rolle strækker sig ud over papirarbejde; hun er aktivt involveret i at udarbejde og vedligeholde regulatorisk dokumentation, udføre risikovurderinger og støtte risikostyringsaktiviteter.
Hos TESUP har Handes karriere gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling. Skiftet fra lægemidler til vedvarende energi har ændret den måde, hun griber sit arbejde an og løser problemer på. TESUPs innovationsdrevne miljø har spillet en afgørende rolle i hendes karrierevækst og opmuntret hende til at nærme sig ideer med nye perspektiver. Denne kreative tilgang bidrager til vores fortsatte succes inden for bæredygtig energi.
Et af de aspekter Hande værdsætter mest ved TESUP er den udsøgte balance mellem hendes professionelle og personlige liv. I det livlige TESUP-miljø er muligheden for at pleje personlige relationer og engagere sig i egenomsorg i centrum. Denne unikke arbejdskultur sætter en præmie på overordnet velvære, og giver Hande den dyrebare tid til at forbinde med familie, venner og investere i hendes personlige velvære.
I Handes liv er en typisk dag alt andet end typisk. Hendes største udfordring er aktivt at skifte mellem tre sprog. Efter at have talt engelsk ved et TESUP-møde, kan hun finde sig selv til en forældre-lærersamling, hvor hun aktivt deltager på tysk. Ind imellem bliver sprogene dejligt sammenflettet, hvilket fører til morsomme situationer, hvor engelske instruktioner får en tysk smag, og omvendt. Denne sproglige akrobatik giver dog lejlighedsvis en udfordring for hendes koncentration.
På månedlig basis er Hande resolut i at sikre, at alle vores produkter overholder de nødvendige juridiske standarder. Hun gennemgår omhyggeligt de europæiske normer, der ligger til grund for produktets direktiver, og implementerer nødvendige revisioner. Denne forpligtelse repræsenterer et væsentligt skridt hen imod at forbedre TESUPs bæredygtighed og opretholde de højeste standarder inden for vedvarende energi.
kvinde i skoven
Når Hande ikke kæmper for overholdelse af lovgivning eller bæredygtighed, nyder hun en række forskellige hobbyer og kan prale af et par unikke særheder. Hun bevarer sin fysiske kondition ved at gå i gymnastiksalen regelmæssigt og forkæler sig med et livligt spil tennis. Men det er her, det bliver interessant: Hande kan tilsyneladende ikke mønstre et grin, mens han ser komediefilm eller komikere. I stedet finder hun sin koncentration i travle caféer frem for rolige omgivelser, hvor hun er mere produktiv. Hun spiller altid symfonisk metalmusik i baggrunden, mens hun arbejder eller læser. Og i et dejligt twist kan hun ikke nyde et æg uden at dryppe det med honning.
Hande er en sand skat inden for TESUP-familien. Med sin kombination af ekspertise, tilpasningsevne og et drys af unikhed tilføjer hun en dynamisk og innovativ dimension til vedvarende energi. Vi er privilegerede at have hende med på vores team, der styrer virksomhedens dedikation til bæredygtighed og velvære, ét regulatorisk dokument og honningdryppet æg ad gangen. Hånde, du er en regulatorisk guide, og vi er heldige at have dig ombord!