a woman working on pc

Har du mødt Nursu?

Velkommen til del 4 af vores holdserie! I denne blog er vi glade for at præsentere dig for Nursu, den ekstraordinære direktør for Customer Experience-afdelingen hos TESUP. Spænd op og gør dig klar til endnu et underholdende og oplysende eventyr med vores utrolige team!

Hun er en kraft at regne med, når det kommer til at sikre kundetilfredshed og gøre deres oplevelse med vores virksomhed virkelig enestående. Med en bred vifte af tekniske ansvarsområder designer, udvikler, tester og implementerer hun forskellige produkter, systemer og projekter. Fra at analysere mekaniske systemer til at hjælpe kunder med deres tekniske forespørgsler, er Nursu dedikeret til at forbedre effektiviteten og produktiviteten ved at designe sol- og vindsystemer skræddersyet til vores kunders behov.

Hun sluttede sig til TESUP-familien for halvandet år siden, og hendes karriererejse hos os har været intet mindre end fantastisk. Da hun blev spurgt om hendes vækst siden hun kom til TESUP, udbrød hun: "Min TESUP-rejse overgik mine vildeste forventninger! Virksomheden har sat sin lid til mig, og mit ansvar er steget eksponentielt. Dette har givet mig mulighed for løbende at udfordre og forbedre mig selv. Jeg har ledet succesfulde projekter, rejst verden rundt, og vigtigst af alt er jeg blevet en mere selvsikker kvinde. Alt dette har bidraget til vores virksomheds skyhøje kundetilfredshed!”

Hvad elsker Nursu mest ved at arbejde hos TESUP? Nå, listen er ret omfattende! Hun elsker det positive arbejdsmiljø, der fremmer samarbejde og teamwork. Mulighederne for personlig og faglig vækst og udvikling har også spillet en afgørende rolle på hendes rejse. Meningsfuldt og udfordrende arbejde holder hende engageret og motiveret, og virksomhedens mission og værdier stemmer perfekt overens med hendes egne ambitioner. Nursu sætter også stor pris på den anerkendelse og påskønnelse, hun modtager fra sine kolleger og overordnede. ”Hos TESUP leverer vi ikke kun grønne energiløsninger til vores kunder. Vi bidrager til en bedre fremtid for vores børn, og det er en ære uden ord, sagde hun stolt.

Som projektleder for vores solenergianlægsprojekter har Nursu taget tøjlerne i nogle af vores mest ambitiøse satsninger. Med sin ekspertise og dedikation har hun hjulpet med at opnå en svimlende 92% kundetilfredshed. Hun søger konstant nye projekter og identificerer forbedringsområder, hvilket driver virksomheden fremad i en verden, der omfavner vedvarende energiløsninger.

Lad os nu dykke ned i nogle sjove fakta om Nursu! Først og fremmest elsker hun alt, hvad der er lodne. Katte og hunde har en særlig plads i hendes hjerte, og hun kan ikke lade være med at kæle med dem, når hun får chancen. Og her er en overvældende kendsgerning: Hun er i stand til at indsamle og organisere 30 filer med dokumenter og indsende projektansøgninger på kun to dage! Når hun beslutter sig for noget, er der ingen stopper for hende.

Nursus dedikation, passion og utrolige præstationer gør hende til et uvurderligt medlemsaktiv for TESUP-familien. Vi er heldige at have hende i spidsen for at sikre, at vores kunder får førsteklasses service og give dem mulighed for at omfavne vedvarende energiløsninger. Med Nursu på vores team ser fremtiden lysere ud end nogensinde!