tesup employee

Har du mødt Zehra?

Er du nysgerrig efter, hvad der sker bag kulisserne her? Nå, undrer dig ikke mere, fordi vores "Welcome the Team Series" er her for at tilfredsstille din nysgerrighed! Hver måned vil vi præsentere dig for et af vores utrolige teammedlemmer, hvilket giver dig et indblik i deres liv, og hvad der får dem til at tikke.

Stol på os, denne serie bliver et brag! Du vil føle, at du er lige der hos os og lærer vores fantastiske mennesker at kende tæt på. Så læn dig tilbage, slap af og gør dig klar til at blive imponeret af vores fantastiske team!

Dagens gæst er Zehra, vores helt egen digitale detektiv, som altid er på jagt efter de bedste løsninger til vores kunder. Det er hende, der holder vores websteder, Amazon-butikker, eBay-konti og digitale marketingplatforme i en særpræget form.

Nu tror du måske, at arbejde i den digitale hub er sjov og leg, men det er ikke altid solskin og regnbuer. Vores digitale detektiv skal hele tiden være skarp og på bolden og sørge for, at alt kører glat og effektivt.

Men bare rolig, hun er mere end klar til opgaven! Bevæbnet med sin troværdige computer og sin kop kaffe navigerer hun let i den til tider usikre vande i den digitale verden. Hun er som en superhelt, men i stedet for at bekæmpe kriminalitet, bekæmper hun dårligt webstedsdesign og langsomme sideindlæsningstider.

Og når det kommer til at finde de bedst egnede løsninger til vores kunder, er vores digitale detektiv en proff. Hun kender alle branchens bedste tricks og værktøjer, og hun er altid på udkig efter nye og innovative måder at hjælpe vores kunder med at få succes.

Så næste gang du besøger en af ​​vores hjemmesider eller foretager et køb på en af ​​vores hjemmesider eller Amazon, skal du vide, at vores digitale detektiv er bag kulisserne og sørger for at alt kører glat.

Ud over alt hendes digitale detektivarbejde er det værd at bemærke, at hun har været hos os siden oktober 2022. I løbet af den tid har hun ydet nogle utrolige bidrag til vores team.

En af hendes største bedrifter har været at udvikle projektet virtuelle landedirektører. Dette projekt har været en game-changer for vores virksomhed, hvilket giver os mulighed for at nå ud til kunder på nye og spændende måder.

Men det er ikke alt. Hun har også arbejdet utrætteligt på at redigere vores e-mail-marketingdesign og opdatere dem til at være mere visuelt tiltalende og effektive. Og derudover har hun arbejdet hårdt på at opdatere vores Amazon-butiksdesign og ændre produktbeskrivelserne i vores Google-feedback.

Alle disse ændringer har haft en mærkbar indflydelse på vores forretning. Vi har set en stigning i salg, besøgende på webstedet, åbningsrater for e-mails og brandbevidsthed - alt sammen takket være hendes hårde arbejde. Med sine evner, erfaring og sans for humor er hun virkelig en af ​​slagsen.

Vi har spurgt hende, hvordan hendes karriere har udviklet sig, siden hun startede TESUP. Hendes egne ord lyder sådan her: “ Som bekendt producerer og sælger Tesup vindmøller og solpaneler, der leverer vedvarende energi til hele verden. Det gjorde det muligt for TESUP at få et globalt perspektiv med effekten af ​​at tjene over hele verden. Takket være de løbende forbedringer og udviklinger inden for digital markedsføring forbedrer den sig selv dag for dag i reklameværktøjer og markedspladsplatforme."

Og da vi spurgte hendes yndlingsdel af arbejdet hos TESUP, forklarede hun "Det er dejligt konstant at blive støttet af Tesup, at dine ideer og arbejde virkelig værdsættes, dit engagement og dine ideer altid værdsættes af Tesup, hvilket øger din motivation."

Med hensyn til sjove fakta om hende: Hun er så følelsesladet, at du skal tænke dig om to gange, før du siger noget, fordi hun kan græde. Hun elsker dyr mere end mennesker. Hendes åndedyr er en panda, du kan gætte hvorfor? Hendes mand klager over, at hun er forsinket overalt og doven. Sådan er hun heldigvis ikke på arbejdet. Og når det kommer til hendes hobbyer, er hendes to yndlingsting at lave at spise og sove. Uanset om det er en doven søndag tilbragt i sengen med en god bog og en pose chips, eller en middagslur, der bliver til en snooze-fest hele natten, så ved hun, hvordan hun får mest muligt ud af sin nedetid.

Vi er heldige at have en så dygtig og sjov medarbejder på vores team. Hun holder alt kørende som en velsmurt maskine, og hun gør det hele med et smil på læben. Vi kunne ikke forlange en bedre digital detektiv!