connecting turbine to grid

Sådan tilsluttes en TESUP-turbine til nettet

EN almindelige spørgsmål spurgt ved TESUP kunder er hvordan til ordentligt sæt op -en TESUP turbine. Det her blog stolpe og det video vedhæftet bør Hjælp til klarlægge det bestille i hvilken du Opret forbindelse din vind turbine til det gitter. Hvis du er ikke komfortabel med indstilling op elektriske forbindelser, du kan vil have til konsultere -en professionel elektriker.

Denne proces involverer 3 hovedkomponenter: en vindmølle, en laderegulator og en power inverter.
 
Først af alle, Opret forbindelse 3 ledninger til det vind turbine, en til hver fase af din genereret strøm.
 
Forbinde hver af Disse ledninger til det oplade controller i det bestille vist i det video, stramning dem i placere med det skruer til stede i det skal af det oplade controller.
 
Det oplade controller regulerer det fart af din turbine, sikre at elektriske forbindelser vedhæftet til det turbine er ikke overbelastet og beskadiget. Det også konverterer det AC produktion af det turbine ind i DC strøm.

Forbinde det to ledninger vist i det video det Andet side af det oplade controller ved brug af det samme metode. Disse ledninger foder det nuværende igennem til det inverter.
 
det Andet ende af det ledninger, vedhæfte det tråd adaptere til det hoveder af det tråd som vist i det video og Opret forbindelse det adaptere til det inverter.
 Vedhæft en adapter til det 3 fase tråd en ende, sikre det tråd hoveder er godt sikret. Prop det adapter ind i det produktion af det inverter. Det Andet ende af det tråd bør være tilsluttet til din hus elektriske bestyrelse. Til det her trin vi anbefale ansættelse en elektriker, til dem det er -en enkel opgave hvilken kan være Færdig i som lille som 10 minutter. Alternativt TESUP vilje snart være frigive -en video det behandle. Abonner til vores YouTube-kanal til ikke til gå glip af det!
 
Det inverter konverterer det DC strøm input tilbage ind i 3 fase strøm, hvilken er det samme type af strøm Brugt ved det gitter.
 
Det strøm kan derefter være solgt til det gitter!
 
Vælge nu Din ren fremtid med TESUP Vind Turbiner!