horizontal and vertical wind turbines

Hvilken er bedre for dig - En lodret eller vandret turbine? Udforsk vores produkter!

I dag vil vi diskutere, hvilken type vindmølle du skal vælge og hvorfor.
Til at starte med, lad os sørge for, at du ved, hvad en vindmølle er, og hvordan den fungerer.
En vindmølle er en maskine, der producerer elektricitet ved at udnytte vindens kinetiske energi. To eller tre rotorvinger installeret på en rotor udgør en vindmølle. Rotoren begynder at rotere, når vindens løfte- og trækkræfter virker på disse vinger. Rotoren har en hovedaksel forbundet til sig, og i den anden ende er akslen koblet til en elektrisk generator. Når generatoren drives af vindmøllen, genereres elektricitet.
Der er to hovedtyper af vindmøller som følge af denne akserotation: vandret og lodret.
Vandrette vindmøller:
Det er en type vindmølle, hvor rotationsaksen er parallel med luftstrømmens strøm. Det er den mest effektive type vindmølle og den mest udbredte i verden. Den horisontale akse turbine bruges hovedsageligt til produktion af elektricitet til kommercielle formål i forskellige dele af verden.
For vindmøllen med vandret akse er møllens rotationsakse parallel med vindstrømmen. I den vandrette akse vindmølle er den elektriske generator installeret i toppen af ​​tårnet. Vindmølle med vandret akse kræver stor plads til vingens drift. Driften af ​​den horisontale akse vindmølle er afhængig af vindretningen. Højden af ​​den vandrette akse vindmølle fra jorden er stor.
Lodrette vindmøller:
Rotationsaksen for vindmøller med lodret akse er lodret eller vinkelret på jorden. Vind kan blæse i alle retninger ved turbiner med lodret akse. På grund af deres tilpasningsevne anses vindmøller med lodret akse for at være det bedste valg til installationer, når vinden er inkonsekvent, eller hvor møllen ikke kan placeres højt nok til at drage fordel af stabil vind på grund af regeringsbestemmelser. I vindmøllen med lodret akse er generatoren installeret på jorden. Vindmølle med lodret akse kræver lille plads til vingens drift. Driften af ​​den lodrette akse vindmølle er uafhængig af vindretningen.
De har begge deres egne fordele, og formålet med denne artikel er at hjælpe dig med at vælge det rigtige system til din applikation.
Når vi sammenligner dem med hensyn til mekanisk kompleksitet og spænding, er turbiner med vandret akse mekanisk mere komplekse end vertikale designs, fordi de kræver en krøjemekanisme for at tilpasse sig ændringer i vindretningen. Med hensyn til en passende placering fungerer de høje tårne ​​og lange vinger på vandrette turbiner kun i åbne rum. Lodrette turbiner er generelt meget mere kompakte og udgør færre begrænsninger for installation på hustage og andre byområder. Den lave højde på den lodrette enhed gør den også velegnet til blæsende områder mellem bygninger og på bakker.
Tesup Magnum 5 og Master X vertikale vindmøller er større med længere rotorvinger. De har højere effektivitetsvurderinger og er mere tilbøjelige til at fungere ved højere vindhastigheder. De er bedre til at omdanne vindenergi til nyttig mekanisk bevægelse, fordi deres vinger er vinkelrette på vindretningen, så energi kan genereres hele vejen gennem rotationen.
Tesup ATLAS vindmøller er mindre i størrelse og mere kompakte sammenlignet med vores horisontale vindmøller. De er ideelle til bymiljøer, nemmere at installere og kræver mindre plads. De behøver heller ikke at vende den rigtige vindretning. I et lodret system kan luft, der strømmer fra enhver retning, rotere knivene. De håndterer også turbulente vinde bedre end vandrette vindmøller. Begge ATLAS-modeller fanger vind fra enhver retning, og de er populære valg til bymiljøer. De kan også kombineres med solpaneler i hybridsystemer og har lav driftsstøj.
Uanset om de er vandrette eller lodrette, er de alle i stand til at opfylde dine daglige elektriske behov i hjemmet. Valget mellem vandrette og lodrette vindmøller afhænger af den specifikke anvendelse og vindforholdene på din lokation. Hvis en stærk og konstant vind er tilgængelig, ville Magnum 5 eller Master X være mere effektive. Men hvis din plads er begrænset, og vinden er svagere og mere turbulent, ville vores ATLAS-modeller være den bedre løsning.
Vi håber, at denne blog er med til at beslutte, hvilken type vindmølle du skal foretrække. Du kan kontakte os for yderligere information!