How much could you save? Learn with our saving calculator!

Hvor meget kunne du spare? Lær med vores spareberegner!

Elregningerne har været stigende i de senere år, og den gennemsnitlige husstand bruger hundredvis af dollars hvert år på energiomkostninger. Denne tendens vil fortsætte, hvilket gør det vigtigt for boligejere at finde måder at spare penge på deres månedlige regninger. En af de mest effektive måder at gøre dette på er ved at omfavne vedvarende energi.

Vedvarende energikilder, såsom sol og vind, bliver mere tilgængelige og overkommelige. De er de mest populære former for vedvarende energi. Disse energikilder er ikke kun bæredygtige, men hjælper også med at reducere din afhængighed af traditionelle energikilder som kul og naturgas. Solpaneler virker ved at omdanne sollys til elektricitet. Vindmøller fungerer ved at bruge vinden til at rotere møllen og omdanne den mekaniske energi til elektricitet. Ved at installere et vedvarende energisystem, såsom en vindmølle eller solpanel, kan du reducere dine energiomkostninger markant. Med det rigtige system kan du generere nok elektricitet til at opfylde alle dine behov og endda reducere din månedlige regning til nul.

Ved du, hvor meget du kan spare ved at skifte til TESUP vindenergisystemer på dit sted? Vores ingeniører udviklede et værktøj til dig: TESUP-besparelsesberegneren. Beregningen er baseret på de forskellige elforbrugspriser i hvert land. Alt du skal gøre er at indtaste oplysningerne om timers vind plus TESUP-vindmøllemodellen. Den gennemsnitlige elpris/kWh er allerede indtastet for at gøre beregningen nem for dig. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger og trykket på knappen Beregn, vil du finde den estimerede årlige omsætning i dit lands valuta.

Prøv det og lær, hvor meget du kan spare!

Når du har besluttet dig for at spare op med vedvarende energi, bør du vælge en af ​​de bedste TESUP-vindmøller. Se efter den, der passer til din placering og strømproduktionsbehov.

Udover at reducere dine energiomkostninger har investering i vedvarende energi også miljømæssige fordele. Ved at bruge vedvarende energi kan du reducere dit CO2-fodaftryk og bidrage til en renere og mere bæredygtig fremtid.

Stigende elregninger vil ikke længere være et problem for dig, så længe du har vedvarende energi, der driver vindmøller. Ved at omfavne vedvarende energi kan du spare penge på dine månedlige regninger og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Med TESUP-vindmøllerne kan du nyde fordelene ved vedvarende energi i mange år fremover.

Du kan finde vores spareberegner nederst på hjemmesidens sider.