Inspiring power plant built with TESUP Products - Learn from a valued customer

Inspirerende kraftværk bygget med TESUP-produkter - Lær af en værdsat kunde

Forestil dig et bæredygtigt kraftværk, der udnytter vedvarende energis grænseløse potentiale. I Europa har vores værdsatte kunde omsat sin vision til virkelighed ved at bygge et banebrydende kraftværk ved hjælp af banebrydende TESUP-produkter. Beliggende på bølgende grønne bakker, står deres ejendom nu som et vidnesbyrd om det enorme potentiale af ren energi.

De har truffet det rigtige valg og transformerer deres land til et blomstrende vedvarende energiknudepunkt med livgivende elektricitet med TESUP. Lad os lære om, hvorfor TESUP-produkter er det perfekte valg til dette projekt:

TESUP Magnum 5 vandret vindmølle

Vores MAGNUM 5 horisontale vindmølle er et sandt vidunder, designet til at levere den mest pålidelige og effektive vindkraftproduktion. Som verdens stærkeste vindmølle og mest holdbare horisontale vindmølle kan den prale af den laveste startvindhastighed, hvilket gør den til et optimalt valg til vindmølleparker. Den kan levere en selvstændig 5 kW strømproduktionskapacitet og med rotation, der begynder ved kun 3 m/s vindhastighed, sikrer denne mølles store vindopland jævn og ubegrænset bevægelse. Den er lavet af korrosionsbestandig overlegen kulfiber og kan fungere fejlfrit selv i kolde temperaturer, der holder helt ned til -50C. Dens holdbarhed er kombineret med et letvægtsdesign og en stille betjeningsmekanisme, hvilket gør den til en harmonisk tilføjelse til ethvert miljø.

TESUP Semi-fleksibelt solpanel

Vores solpanel tilbyder enestående alsidighed og effektivitet. Med en bemærkelsesværdig 205 Watt strømproduktion per kvadratmeter er den i stand til at drive forskellige elektriske apparater og oplade batterier og invertere. Det, der adskiller den, er dens fleksibilitet og lette design, der kun vejer 2 kg med kun 1,39 mm tykkelse. Denne fleksibilitet gør det muligt at passe til formen på enhver overflade, hvilket gør den ideel til at bygge vægge, buede tage, både og vindmølleparker. Selv under svagt lys og overskyede forhold reducerer dens specielt teksturerede overflade lysrefleksion og forbedrer ydeevnen.

Hos TESUP mener vi, at vedvarende energi skal være tilgængelig for alle. Det er derfor, vores produkter er designet til at være overkommelige, hvilket gør dem til et fremragende valg for dem, der ønsker at bygge et kraftværk. Med TESUPs forpligtelse til kvalitet, pålidelighed og omkostningseffektivitet var vores kunde i stand til at skabe deres kraftværk med lethed. At bygge et vedvarende energianlæg med TESUP-produkter er ikke længere en fjern drøm, men et realistisk mål, takket være vores usædvanligt overkommelige tilbud.

Deltag i revolutionen af ​​vedvarende energi med TESUP. Vores innovative og pålidelige produkter, bakket op af mange års erfaring og ekspertise, transformerer den måde, vi udnytter ren energi på.