on grid diagram

Integrering af en vindmølle med varmepumpe

Vinteren er kommet, vejret er koldt, og vi vil gerne have det varme. Dem, der interesserer sig for ren energi, leder efter alternativer til at bruge deres varmepumper. Vedvarende energikilder er populære og tilgængelige for nylig. Folk bruger ren energi til at generere deres husholdningselektricitet og varme deres hjem op, især om vinteren.


Denne del er klar. Lad os nu se på, hvordan du tilslutter din varmepumpe til en vindmølle.


Faktisk er det ret nemt! Der kræves ingen yderligere tilslutninger eller ændringer til varmepumpen. Effekten kan øges for hybridsystemet ved at integrere vindmøllesystemet i elledningen, der forsynes af solpaneler. Tilslutninger skal foretages til belastningsledningen, på samme måde som de andre systemer.


Når du skal have en separat tilslutning til varmepumpen, skal varmepumpen i vindmøllesystemet tilsluttes direkte til udgangen på inverteren. På den måde overføres al den producerede energi til varmepumpen.


Der er to muligheder for at tilslutte varmepumpen.


Hvis vi viser dig, hvordan du forbinder vindmøllen til systemet med et diagram;


Hvis vindmøller er tilsluttet ON-GRID


Vindmølle > Ladestyring > Inverter > Hovednet


Du kan tilslutte den til hovednettet.Off-grid: WT > CC > Batteri (valgfrit) > Batteriinverter > Varmepumpe


Du kan enten bruge batteriet eller ej, det er valgfrit.
Vindmøller genererer alternativ strøm, og du har brug for en laderegulator. Laderegulator konverterer alternativ strøm til jævnstrøm og styrer batteri- og inverteropladning som justeret. Spændingen kan justeres via potentiometeret på Charge Controller. Der er keramisk modstand på laderegulatoren. Elektriciteten, der kommer fra kablerne, forbruges i modstand. Brug af keramik gør laderegulatoren mere kvalitet.
Vedrørende dine spørgsmål om integration af en vindmølle med en varmepumpe, er du velkommen til at sende dit varmepumpedatablad til vores salgsafdeling, så kan de yde yderligere assistance.


Nyd din rene elektricitet i kolde vintre!