hera wind turbines

Vi præsenterer den nye Hera Wind Pro: Vores næste generations vindmølle!

At udnytte vindens kraft har altid været en drøm for miljøbevidste enkeltpersoner og virksomheder. Og nu er vi glade for at kunne annoncere ankomsten af ​​Hera Wind Pro, den næste generation af vindmøller, der tager den måde, vi genererer ren energi på, et skridt videre.
Opkaldt efter den magtfulde græske gudinde, Hera er designet til at være effektiv, holdbar og æstetisk tiltalende. Med en 7 kW generator i sin kerne kan Hera Wind Pro producere nok elektricitet til at drive en hel husstand, hvilket gør den til den perfekte løsning for dem, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Men det, der adskiller Hera fra andre vindmøller, er dens innovative design. Den 2-bladede form er produceret ved at bruge mindre materiale, hvilket gør den lettere, mere kompakt og mere miljøvenlig. Dette nye design giver også mulighed for den laveste startvindhastighed, hvilket betyder, at Hera kan generere strøm selv i de letteste brise.
Og det er ikke alt. Hera har materialer af høj kvalitet, inklusive monteringselementer i rustfrit stål, fibermøtrikker og genanvendelige beskyttelsesfilm, der beskytter den mod ridser og andre skader, hvilket sikrer dens holdbarhed og lang levetid.
Hera fås i tre fantastiske moderne farvemuligheder, inklusive Pearl Beige, Pearl Blackberry og Smoke Grey+Red. Disse tidløse og fornemme farvemuligheder gør Hera til den perfekte pasform til ethvert landskab, uanset om det er en baghave til beboelse eller en kommerciel ejendom.
Men det, der får Hera til at skille sig ud, er dens forbedrede kropsbase, som muliggør lettere fastgørelse til overfladen, giver bedre beskyttelse og skaber et renere look. Da den har færre knive, er installationsprocessen kortere og tager kun 15 minutter.
Ved at generere ren, vedvarende energi vil Hera Wind Pro hjælpe dig med at reducere afhængigheden af ​​fossile brændstoffer og lavere kulstofemissioner. Nu er den tilgængelig til forudbestilling. Den vil blive produceret i begrænsede mængder hver måned, så forudbestil nu for at være den første til at modtage den med en leveringsdato i april.
dimensioner af Hera vindmølle
Vi tror på, at Hera har potentialet til at ændre den måde, vi tænker vindmøller på. Med sit innovative design, en kraftfuld generator, mindre miljøpåvirkning og pålidelighed er Hera i sandhed den næste generation af vindmøller. Så hvis du vil være den første til at modtage den, skal du forudbestille i dag og slutte dig til vores privilegerede kunder!