new TESUP website

Introduktion af Tesups nye forbedrede websted og ekstraordinære produkter

For at forbedre din kundeoplevelse er vi stolte af at introducere vores helt nye hjemmeside, der giver kunderne en problemfri og klassens bedste e-handelsplatform til at udforske og købe vores ekstraordinære produktsortiment. Med en brugervenlig grænseflade, hurtigere købsoplevelse og elegant design lover vores nye hjemmeside at guide dig ubesværet fra browsing til kassen.

Ud over vores fornyede hjemmeside har vi løftet vores produkter til enestående perfektion. Det avancerede design i Tesup-produkter placerer os på forkant, hvilket sikrer en uovertruffen oplevelse. Udviklet i over 50 lande er vores ambition global: Tesup, det afgørende for ethvert hjem i hele verden!

Mød TESUP V7 og H7:

tesup V7 vindmølle

TESUP V7 lodret vindmølle (7 KW)


Med dens 7 KW elproduktionskapacitet kan du generere op til 168 kWh/dag. Omdesignet til øget kraft, holdbarhed, ergonomi og stil, den forbedrede TESUP V7 vindmølle overgår sine forgængere. For at imødekomme de unikke vindforhold på din placering, præsenterer vi en række vingemuligheder, der sikrer optimal effektivitet. V7 kan prale af klinger, der er skræddersyet til mellemstore til høje vindhastigheder, med den ekstra fleksibilitet til at inkludere muligheder for lav vindhastighed i din pakke. Forøg din oplevelse med de tilpassede funktioner i V7-vindmøllen, der leverer enestående ydeevne.


V7 er fremstillet af højteknologisk rustfrit aluminium og er konstrueret med genanvendelige materialer, der viser enestående modstandsdygtighed. Den er UV-bestandig, optimeret til effektiv vindkanalisering og producerer ultra-lav støj for mere støjsvag drift. Turbinen er præcist afbalanceret for at minimere vibrationer.


Nu, med banebrydende IoT-teknologi, giver det dig mulighed for ubesværet at overvåge strømproduktion og justere spænding baseret på vejrforhold direkte fra din mobilapp. Al denne kontrol lige ved hånden, hvilket sikrer en problemfri oplevelse.

tesup H7 vindmølle

TESUP H7 vandret vindmølle (7KW)


TESUP H7 står som et sandt kraftcenter, der genererer imponerende 7 KW, svarende til bemærkelsesværdige 168 kWh pr. dag. Anerkendt globalt som den foretrukne horisontale vindmølle, fungerer den problemfrit selv under de hårdeste vejrforhold. Udformet med et korrosionsbestandigt kulfiberhus, forbliver det modstandsdygtigt selv ved temperaturer helt ned til -50°C. Med en hurtig start ved kun 3 m/s vindhastighed og en strømlinet 40-minutters installationsproces, er den et udtryk for højdepunktet af bekvemmelighed.

Desuden integreres den problemfrit med TESUP solpaneler, hvilket giver en omfattende energiløsning. Derudover giver systemet dig mulighed for at sælge overskydende elektricitet tilbage til nettet, hvilket ikke kun inkarnerer effektivitet, men også øko-bevidsthed.


Styrk dine grønne hjem og red planeten samtidigt med vores innovative vindmøller. Udnyt energien fra vinden og solen for at opnå total uafhængighed, idet du siger farvel til elregningerne.

Alligevel begynder vores rejse kun – en forpligtelse til at levere det bedste inden for vedvarende energiløsninger. Vi stræber efter at fremvise forbedrede salgsoplevelser, unikke produkter og selvtillid. Hos TESUP begiver vi os ud på en ubarmhjertig rejse for at skabe en bedre verden, et skridt ad gangen.