Introducing the most sustainable truck to date: TESUP Power Truck!

Vi introducerer den mest bæredygtige lastbil til dato: TESUP Power Truck!

Hos TESUP kommer vi hver dag med nye innovative løsninger for at accelerere verdens overgang til vedvarende energi. Bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør. Og i dag er vi stolte af at introducere vores nyeste designkoncept: TESUP Power Truck, vores nye elektriske lastbil fuld af kraft og muligheder!
Forestil dig en verden, hvor elektricitet aldrig er uden for rækkevidde, og den genereres på en bæredygtig måde, selv i tilfælde af ekstraordinære begivenheder eller omstændigheder såsom naturkatastrofer, ulykker, krige eller andre nødsituationer, der forårsager afbrydelse af energiforsyningen. Ny TESUP Power Truck er designet til at være den nye bæredygtige løsning til at levere ren energi, når og hvor det er nødvendigt.

Lande er stadig forbundet med fossile brændstoffer, idet de subsidierer olie, kul og gas, der forårsager luftforurening og global opvarmning. Power Truck er et andet innovativt design fra TESUP til at hjælpe enkeltpersoner, organisationer og regeringer med at reducere emissioner og undgå værre hændelser. Den kombinerer vores energiproduktions- og lagerprodukter sammen ved hjælp af en fuldt elektrisk lastbil som en platform, der gør vores løsning 100 % selvforsynende og mobil. Vind og sol er alt, hvad denne intelligente lastbil har brug for.

I TESUP Power Truck er vores mest kraftfulde vindmøller og fleksible solpaneler forbundet til et enormt 500kWh Li-on batteri for at generere og lagre energi, der kan levere elektricitet til hjem, landsbyer, hospitaler, koncertområder og andre steder, hvor der er stor energi kilde er nødvendig.

Vores nye futuristiske løsning til at spare penge, reducere dit kulstofprint og gøre dig klar til potentielle strømafbrydelser i den nærmeste fremtid.
U.S. Federal Emergency Management Agency, FEMA og få af verdens mest udviklede hære er allerede skiftet til bæredygtig energi med TESUP. Du og dine organisationer kan deltage i denne ændring og også hjælpe med at redde Jorden.
Følg med, mere følger om TESUP Power Truck og vores nye innovative produkter!