hera wind turbine

Korrelation af vinddata for de seneste 50 år for at forstå rentabiliteten

TESUP Hera Wind Pro kan betale sig selv inden for få uger.

I en verden, hvor det bliver stadig vigtigere at generere din egen energi, er TESUP HERA Wind Pro den førende mulighed for husejere, der leder efter en kraftfuld, effektiv og overkommelig måde at producere ren, vedvarende energi på.

Hvorfor HERA Wind Pro?

  • Det er en lodret akse vindmølle (VAWT), hvilket betyder, at den kan generere elektricitet på et lille område fra vinde, der blæser i alle retninger. Dette gør det til en alsidig mulighed for husejere med små installationsområder med inkonsekvente vindmønstre.

  • Den er ekstremt effektiv med en startvindhastighed på kun 4 m/s. Det betyder, at den kan begynde at generere elektricitet selv i let brise, hvilket gør den til et godt valg for husejere i områder med relativt lave vindhastigheder. Men HERA er stærk og kraftfuld og kan stå stiv og bliver ved med at generere selv ved høje vindhastigheder med et pænt energiudbytte.

  • Derudover er HERA Wind Pro også meget nem at installere. Den kan monteres på en tagterrasse eller balkon på kun 5 minutter uden brug af specialværktøj.

  • Den fås i tre moderne farvemuligheder: Pearl Beige, Pearl Blackberry og Smoke Grey+Red. Dette gør det nemt at finde en farve, der matcher dit hjem eller din ejendom.

Vi har understreget HERAs imponerende kraft og effektivitet i modsætning til en vertikal vindmølle. Men vi ønsker ikke at være alle sammen snak og ingen handling. Det er derfor, vi vil give dig et simpelt casestudie for rent faktisk at demonstrere den væsentlige forskel.

Eksempel Case

Og her er et eksempel; de besparelser, du kan forvente af TESUP HERA Wind Pro, øges med dit årlige elforbrug. Hvis du har et højt årligt elforbrug, kan HERA Wind Pro spare dig for en betydelig mængde penge på din elregning.

Lad os sige, at du bor i den britiske by London, vi har data om vindhastighed/elektricitetsgenerering som en tabel nedenfor.

Kunden producerer 1.024,28 kWh el om året. Givet Londons elpris på £ 0,94 pr. kWh, resulterer dette i en årlig indtjening på £ 952,58 gennem HERA-vindmøllen. Derfor kan investeringen i HERA-vindmøllen tjenes ind på et par uger, hvis det blæser nok på stedet.

Mængden af ​​energi, hver opsætning genererer, afhænger dog af faktorer som det produkt, du vælger, hvor det er installeret, og hvor hurtigt vinden blæser. Så for at få et præcist billede af produktionen i dit område, er det vigtigt at se på lokale data. Hvis du vil finde ud af, hvor meget elektricitet du kan generere i dit område, er det en god idé at chatte med dine lokale vejreksperter og bruge en lignende tilgang med effektkurven.

hera micro siting

For at forstå, hvor meget elektricitet du kan producere i din region, er det en god idé at kontakte dine lokale vejrcentre for at korrelere lange år med dine data indsamlet af dit vindmåler. Vinden er så variabel selv ved to meters positionsforskel. I betragtning af, at du har fået 1 års seneste vindmålerdata fra dine hjem, minut- eller timeregistrering, kan du udvide informationen vedrørende andre vejrcenterdata, såsom for de sidste 50 år. Når du kan udvide dine timevinddata, kan du forvente dit fremtidige energiudbytte. Ved at tilføje disse energipriser, langsigtet prisprognose min. midt. eller max. Gennemførligheden af ​​investeringen kan let forstås. Et andet vigtigt punkt er effektkurven for din valgte vindmølle for at forstå dens ydeevne og holdbarhed ved forskellige vindhastigheder. At bruge kun et enkelt gennemsnitligt vindhastighedstal for vindudbytte af energi vil være en stor fejltagelse, det forventes at bruge mindst timevindhastighedsdata til at forstå den faktiske elproduktion.

Hera effektkurve

Udover de økonomiske besparelser byder TESUP HERA Wind Pro også på en række miljømæssige fordele. Turbinen genererer ren, vedvarende energi, der hjælper med at reducere din afhængighed af fossile brændstoffer. Det hjælper også med at beskytte miljøet ved at reducere dit CO2-fodaftryk.

Hvis du leder efter en måde at spare penge på din elregning, reducere din afhængighed af fossile brændstoffer og beskytte miljøet, så er TESUP HERA Wind Pro den perfekte løsning for dig. Bestil din i dag!