atlas wind turbine series

Mød de nye TESUP ATLAS 7 og X7, verdens mest foretrukne vindmøller!

Noget vigtigt har lavet mad i vores køkken i et stykke tid, og nu er det tid til at dele det med dig. Mød den nye ATLAS X7 og ATLAS 7! Vores ATLAS vindmøller er blevet opgraderet, og de er nu mere kraftfulde, holdbare, ergonomiske og stilfulde end nogensinde før! Med deres nye generator kan de generere op til 7 kWh el i timen.
TESUP ATLAS vindmøller er verdens mest foretrukne vertikale husstandsvindmøller. Som den globale leder arbejder vi kontinuerligt på vores produkters forbedringer, selv for vores bestseller-produkter, da innovation aldrig stopper. Mere kraft, nyt innovativt design og bedre holdbarhed til en meget overkommelig pris!
Hvad er nyt?
Mere strøm, mere strøm og besparelser
Nye ATLAS modeller kommer med en mere kraftfuld og effektiv 7 kW generator. De kan generere op til 168 kWh om dagen! NYE ATLAS-modeller er konstrueret til at give bedre greb mellem kroppen og knivene, så når knivene drejer, overføres dens roterende bevægelse (kraft) til generatoren uden tab af strøm. Så det gør ATLAS-vindmøllerne mere effektive.
Nyt stilfuldt og ergonomisk design
Den nyligt forbedrede krop giver ATLAS-vindmøller et mere moderne udseende og bedre beskyttelse mod eksterne faktorer. Plus, den nye cool grå farve får produkterne til at se virkelig cool og premium ud!
Nemmere montering
ATLAS X7 har fået en ny styreramme, som gør den endnu nemmere at samle. Med denne nye ramme er det virkelig nemt at holde vingerne på linje, så de passer til den øverste flange. Alt du skal gøre er at samle din vindmølle efter hvert trin i produktets brugermanual. Den samlede montageproces tager kun 30 minutter.
Bedre holdbarhed
Nu bruger vi fastgørelseselementer i rustfrit stål på begge ATLAS-modeller for bedre holdbarhed.
Tilpasning
Den nye ATLAS X7 giver dig 6 eller 12 vingers muligheder for at justere antallet af vinger på din turbine afhængigt af den gennemsnitlige vindhastighed på dit specifikke sted.
dele af Atlas vindmølleserie
Nu kan du nyde at generere ren energi med mere kraftfulde, holdbare og stilfulde TESUP-produkter. Bestil din ATLAS vindmølle i dag, kombinationen af ​​kraft og innovativt design.