sailing and wind turbine

Sejler over Atlanterhavet med TESUP!

Başak Mireli, der rejste svimlende 2.384 miles på kun 24 dage, har skrevet historie ved at være kvinden til at sejle sikkert over Atlanterhavet alene. Hun er nu fokuseret på en sværere opgave: At krydse Stillehavet, som hun er spændt på at opleve og lære mere om. Som TESUP støttede vi hende ved at levere vindmøller til elproduktion under hendes første hav-sejladsrejse, og vi vil også fortsætte med at støtte hende på hendes kommende udfordringer!

Dedikation og ambition er de to faktorer for at nå dine mål. Du tror måske, det er svært eller umuligt at opnå, men du har ikke nok tro på dig selv.

Vi er ekstremt stolte og glade for, at Mirelli har nået hendes mål, og hun vil have mere. Hun rykkede grænserne for, hvad der er muligt og nedbrød barrierer i et traditionelt mandsdomineret felt.

Hun begav sig ud på en ekstraordinær rejse den 23. december ombord på sin sejlbåd ved navn "Istanbul", der forlader Kap Verde-øerne. Mirelli ankom til den caribiske ø Martiniques solbeskinnede kyster efter 24 dage med hård sø.

Hun beskriver sig selv som en flyvende fugl under denne 24 dages fantastiske rejse. Hun stod over for mange vanskeligheder, men det var oplevelsen værd midt i havet, med kun stjerner og havdyr.

Hun var ikke alene på denne rejse, da hun fik produceret en vindmølle til båden. Hun blev koblet fra nettet og sejlede frit over havet. Kombinationen af ​​vindmøllen, teknologien og hendes ambition gjorde hende i stand til at opnå denne bemærkelsesværdige bedrift.

Hun er stolt af at sejle solo i Atlanterhavet og udtrykker sit ønske om at se flere kvinder sejle i havet.

Hun har ikke kun opnået en utrolig bedrift, men hun har også fungeret som inspiration for andre kvinder, der drømmer om at sejle solo over Atlanterhavet. Hun har vist, at med beslutsomhed og hårdt arbejde er alt muligt. Deres sejladser har også vist, at sejlads ikke kun er en mandssport, men en sport, der kan nydes af mennesker af alle køn.

Frihed er et enormt koncept afhængigt af en persons ønsker. For hende var det at sejle solo i havet. For dig kan det være hele Europa eller noget andet. Du kan opnå dem, så længe du følger dine drømme.

Ved at støtte og beundre kvindelige sejlere vil vi gerne sponsorere og bidrage til den slags præstationer. Vi tror på, at de vil inspirere os og andre kvinder, der er i tvivl, til at forfølge deres drømme. Folk med store ambitioner, især kvinder, er altid velkomne hos Tesup. Tesup er et middel til dine præstationer gennem din vej. Vi kan være med til at nedbryde barrierer og bane vejen for, at flere kvinder kan få succes i sejlermiljøet.

Endnu en gang vil vi gerne takke Mirelli for hendes succes og ønske hende mange flere succeser!