Rising Energy Costs? Start selling your power!

Stigende energiomkostninger? Begynd at sælge din kraft!

Har du bemærket en stigning i i forvejen dyre forsyningsregninger på det seneste? Nå, hovedsynderen bag denne stigning er en dramatisk stigning i elregningen, en stigning på så meget som 50 % i forhold til sidste år!

Denne stigning er blevet tilskrevet mange faktorer, hvor stigninger i naturgaspriser og forsinkelser til hårdt tiltrængte elproduktionsinfrastrukturprojekter verden over er årsagen til problemerne.

Men dette er ikke alle dårlige nyheder, især for TESUP-kunder. Da elpriserne er højere, vil enhver elektricitet, du kan generere i dit hjem og sælge tilbage til nettet, give dig mere overskud, end du normalt kunne håbe på!

Så tøv ikke, få en TESUP-turbine op og snurre på dit tag for at drage fordel af disse høje elpriser, hvilket reducerer din turbines investeringsafkast. Undgå at bruge ekstra penge på din el med de nuværende høje priser ved at producere din egen!

Ikke sikker på, hvilken turbine du skal bruge, eller hvor den skal installeres? Lad ikke dette forhindre dig i at få installeret en turbine! TESUP kan give dig en arkitektonisk virtuel service. Hvis du forsyner TESUP med billeder af din ejendom, kan TESUP-ingeniører anbefale, hvilken type mølle, der skal installeres og hvor.

Hvis du vil have mere information om denne service, så følg linket nedenfor!