supporting basketball

Støtte den næste generation af basketballstjerner

Hos TESUP sætter vi virksomhedsansvar i hjertet af vores forretning og arbejder hårdt for at støtte samfundet på enhver mulig måde. Som en af ​​handlingerne i dette mål har vi stolt støttet Kerem Gonlum Basketball Academy i London siden begyndelsen af ​​2022. Disse unge atleter er sportens fremtid, og vi er beærede over at være en del af deres rejse.

Børnene på dette hold har en passion for basketball, der er uovertruffen. De bruger utallige timer på at øve og perfektionere deres færdigheder, og det viser sig på banen. De arbejder sammen som et team og støtter hinanden gennem spillets op- og nedture. Spillere, der blot har brug for at øve sig med vores støtte eller lejlighedsvise øvelser for at holde deres færdigheder friske, er altid velkomne.


Men det handler ikke kun om spillet, det handler om de værdier, de lærer gennem basketball, såsom teamwork, vedholdenhed og sportsånd. De lærer at være ledere på og uden for banen, og det er virkelig inspirerende at se.


Vi tror på, at vi ved at støtte disse børn investerer i sportens fremtid og i fremtidens ledere i vores samfund. Disse børn har store drømme, og vi vil gerne hjælpe dem med at opnå disse drømme. Alt i alt er børn vores fremtid, alt hvad vi gør er for dem, for at give dem en bedre fremtid.


Vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer for disse unge atleter, og vi ser frem til at støtte dem hele vejen. GÅ TEAM!


"Vindere er ikke mennesker, der ikke fejler, men folk, der aldrig holder op"


Som virksomhed tror vi på kraften i hårdt arbejde og beslutsomhed, og holdet legemliggør disse værdier. Derfor er vi så glade for at kunne støtte dem og se fremtiden i deres øjne. De er et lysende eksempel på, hvad der kan opnås gennem hårdt arbejde og beslutsomhed. De er også en inspiration for unge basketballspillende børn i samfundet til at blive ved med at spille, altid se op og frem og stræbe efter storhed.