solar farm

TESUP bygger en ny solcellepark med en 60 MW installeret kapacitetsplan!

TESUPs plan er at bygge en 60 MW (40+20*) solcellegård på land tæt på hvor statuen af ​​Tesup (guden for himlen, torden og storme) blev fundet!

TESUP har investeret i solenergiudbud i forskellige lande i de sidste 2 år. Og i dag er vi stolte over at kunne meddele, at vi har deltaget i og vundet et vigtigt solcelleudbud. Vores mål er at nå 60 MW installeret kapacitet alene i det solcelleparkområde om 3 år.
En vigtig tilfældighed er, at den hittitiske stormgud Tesup-statuen først blev fundet i et område meget tæt på det land, hvor vi vil bygge vores solenergianlæg. Som du måske ved, er vores firmanavn inspireret af den hittitiske stormgud Tesup, og vi kan kalde dette dejlige sammentræf "skæbne".
Det samlede areal er 475.000 m2 (5.112.857 ft2), og vi planlægger at skabe en stor solcellepark ved at udnytte størstedelen af ​​arealet i en 3-faset tilgang. Den første fase er at færdiggøre den installerede kapacitet på 5 MW inden udgangen af ​​2023 og forberede den resterende del af jorden til yderligere dele af vores solcelleanlæg. Anden og tredje fase skal udvides til et større område med en plan om at nå til henholdsvis 40 MW og 60 MW* kapaciteter. Vores mål er at færdiggøre solcelleanlægget på 60 MW på 3 år.
TESUP har investeret i solfarme, ikke kun for at generere sin produktionsenergi og støtte regeringerne med elproduktion, men også for mange andre fordele for miljøet og samfundet. Landet, hvor der opføres solfarme, kan give et bedre levested for dyr og planter. De reducerer kulstofemissionerne i området og skaber ren energi, der ikke skader miljøet. De udleder ingen skadelige atmosfæriske udledninger. Solenergi forurener heller ikke jord eller vand. Ikke-vedvarende brændstoffer som olie er nogle gange lækket eller spildt. Dette påvirker effektivt jord, vegetation og dyrepopulationer. Ingen sådan skade er nogensinde forbundet med solfarme eller PV-paneler. Der er også lidt vedligeholdelse til solcelleanlæg, når modulerne er i gang, er der ikke meget andet at lave. En afgrøde- eller husdyravler kan drømme om en dag uden intenst arbejde.

Desuden har der været et par undersøgelser fra steder som Argonne National Laboratory fra det amerikanske energiministerium, der viser, at solfarme er 'bestøvningsvenlige'. Dette udtryk antyder, at miljøet på en solcellegård er ideelt for bestøvere. Ligesom fugle og især honningbier, da den lokale slåning og spredning af herbicid øger udviklingen af ​​en bred vifte af forskellige blomster. Dermed udvider det økologiske udvalg.

Så solcelleanlæg kan have adskillige landbrugsmæssige og miljømæssige fordele ud over elproduktion. Som TESUP er vi stolte af at bidrage til miljøet og samfundet med vores investeringer i solcelleanlæg.
*20 MW del af det samlede solcelleanlæg foreslås til videre projektudvikling og under evaluering.