magnum5 in finland

Tesup Magnum5 Wind Turbine er i Finland

Finland er et land beliggende i det nordlige Europa. Finland er underlagt et hårdt klima og et af de nordligste lande.

Vintrene i Finland varer omkring 100 dage og sne for det meste i slutningen af ​​november til april. I syd kan de hårdeste vinternætter se temperaturerne falde til -30 °C, selvom i kystområder som Helsinki er temperaturer under -30 °C sjældne. Klimatiske somre i det sydlige Finland varer fra omkring slutningen af ​​maj til midten af ​​september, og i det indre af landet kan de varmeste dage i juli nå over 35 °C.

Energi i Finland

De vigtigste former for vedvarende energi, der anvendes i Finland, er bioenergi; brændsler fra skovindustriens sidestrømme og andre træbaserede brændsler, vandkraft, vindkraft og jordvarme. Bioenergi genereres også fra bionedbrydeligt affald og sidestrømme fra landbrug og industriproduktion og fra kommunalt affald. Solenergi har en voksende rolle, især hvor on-site energiproduktion erstatter energi købt fra nettet.

https://www.trade.gov/country-commercial-guides/finland-energy#:~:text=The%20most%20important%20forms%20of,production%20and%20from%20municipal%20waste.


I 2006 var energimarkedet omkring 90 terawatt-timer, og spidsbehovet var omkring 15 gigawatt om vinteren.

Fra 2007 har Finland nogenlunde de laveste industrielle elpriser i de europæiske lande.

I 2008 var vedvarende energi høj med 31 % sammenlignet med EU-gennemsnittet på 10,3 % i det endelige energiforbrug.

 


Feedback fra kunder

Eftersalgsservice kan være den vigtigste komponent for en virksomhed. Når virksomheden modtager feedback fra kunder, betyder det, at virksomheden kan evaluere sig selv.

Vi modtager meget feedback fra vores kunder, som får os til at arbejde hårdere og finde de bedste produkter. Vi holder altid kontakten med kunderne, når de logger ind på vores hjemmeside indtil deres eftersalgsrejse.

Find kommentarerne fra vores finske kunder. Tak for din feedback.

De beregnede fordelen, de fik efter installationen af ​​Magnum5, og resultaterne var ikke overraskende: deres forbrug er cirka 500 kWh lavere!

Nu hvor vi er nået frem til hvor og hvordan man skal placere Tesup 5, og vi har også gjort det. Jeg kan fortælle dig, at den fordel vi beregnede virkelig kommer, vi sammenlignede forbruget sidste års september og årets september, hvor Tesup har været tilsluttet i omkring 3 uger i september, et stort mirakel, vores forbrug er omkring 500kwh lavere takket være Tesup.

Din feedback gør os stærkere og mere succesfulde!