TESUP Wind Turbines in Mount Athos, UNESCO World Heritage Centre

TESUP-vindmøller i Mount Athos, UNESCOs verdensarvscenter

Beliggende på en afsidesliggende græsk ø er Athos-bjerget et af de mest unikke steder på jorden. Hjem til omkring 20 klostre er øen et UNESCOs verdensarvscenter, der har bevaret sine religiøse traditioner og landbrugsarkitektur. Det har været et ortodoks åndeligt center siden 1054, og i århundreder har kvinder og børn været forbudt at besøge, hvilket sikrer, at øens unikke livsstil forbliver bevaret.

TESUPs vindmøller leverer vedvarende energiløsninger på en så unik og afsides beliggenhed, hvilket viser, at bæredygtig energi ikke kun er mulig, men også nødvendig for vores planets fremtid. Vi er stolte over at have vores vindmøller i drift på en så historisk betydningsfuld placering.

Halvøen Mount Athos er blevet udpeget som en autonom klosterrepublik siden den byzantinske æra og har forblevet et centrum for den ortodokse kristendom gennem århundrederne. Som et resultat har øen bevaret sin traditionelle livsstil og er hjemsted for nogle af de ældste og mest unikke klostre i verden.

I dag er Athos-bjerget fortsat et symbol på religiøs tradition og kulturarv, der tiltrækker besøgende fra hele verden, som kommer for at opleve skønheden og spiritualiteten ved denne unikke beliggenhed.

Vores forpligtelse til bæredygtig energi er tydelig i vores tilstedeværelse i selv de mest isolerede dele af verden, og vi er førende med at levere vedvarende energiløsninger til kunder globalt.

At have TESUP-vindmøller i drift i Athos-bjerget er et glimrende eksempel på, hvordan bæredygtige energiløsninger kan hjælpe med at bevare fortidens traditioner, mens man ser på fremtiden. Efterhånden som TESUP fortsætter med at udvide sin rækkevidde med at levere vedvarende energiløsninger til kunder over hele verden, vil vi fortsætte med at omfavne selv de mest unikke og fjerntliggende steder.