tesup products and achievements

TESUPs resultater i første kvartal former fremtiden for vedvarende energi

Er du klar til at høre om TESUPs fantastiske præstationer og resultater i første kvartal af 2023? Vi har arbejdet på at få en positiv indflydelse på verden, og vi har nogle fantastiske nyheder at dele. TESUPs resultater i første kvartal er et vidnesbyrd om styrken af ​​innovation, vedholdenhed og virksomhedsansvar.

Først og fremmest TESUPs vindmøller. Vi har for nylig introduceret Hera Wind Pro, vores seneste vindmølle. Hera er designet til at være effektiv, holdbar og æstetisk tiltalende og kan producere nok elektricitet til at drive en hel husstand. I mellemtiden er vores ATLAS vindmølleserie blevet opdateret med nye funktioner såsom en kraftigere generator, bedre holdbarhed og tilpasningsmuligheder.

TESUPs dedikation til forskning og udvikling har ført til skabelsen af ​​TESUP SuperCharge Remote. Dette mobile batteri kan tilsluttes elbiler for ekstra kilometertal eller til normale biler som en separat energiforsyningsenhed til el og varme i katastrofeområder. Den er alsidig, kraftfuld og designet til at blive brugt i forskellige indstillinger og situationer. Med denne innovation bidrager TESUP til en renere og mere bæredygtig fremtid for alle.

Derudover har TESUP vundet udbuddet om et solenergianlægsprojekt med en 60 MW installeret kapacitetsplan. Dette projekt repræsenterer en væsentlig milepæl i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, ikke kun for produktionen af ​​dets produktionsenergi og støtte til regeringerne med elproduktion, men også for mange andre fordele for miljøet og samfundet. Vores team arbejder hårdt på at designe og implementere solenergianlægget ved at bruge den nyeste teknologi og bedste praksis for at sikre dets effektivitet og pålidelighed.

For bedre at kunne betjene vores kunder og partnere har vi udvidet vores globale fodaftryk med nye lokationer og regionale knudepunkter i Alicante og Makedonien. Disse nye faciliteter gør det muligt for os at levere hurtigere og mere effektiv service til vores kunder over hele verden.

Hos TESUP tror vi på virksomhedernes ansvar og at give tilbage til samfundet. Derfor er vi stolte af at støtte Kerem Gonlum Basketball Academy og yde økonomisk hjælp og vindmøller til jordskælvszoner.

TESUP har også gjort fremskridt i den digitale revolution med lanceringen af ​​TESUP-appen og dens opgraderinger, det kommende virtuelle TESUP-showroom og åbningen af ​​en virksomhed med digitale løsninger. Disse digitale løsninger vil gøre det lettere for kunderne at få adgang til og overvåge deres vedvarende systemer, hvilket yderligere bidrager til TESUPs mål om en renere og mere bæredygtig fremtid.

Disse præstationer er kun begyndelsen på, hvad TESUP har i vente for fremtiden. Med vores urokkelige engagement i innovation, bæredygtighed og virksomhedsansvar former vi fremtiden for vedvarende energi og sætter en ny standard for ekspertise i branchen. Vi kan ikke vente med at se, hvad TESUP vil opnå næste gang, da det fortsætter med at have en positiv indvirkning på verden.