atlas2 wind turbine

Udviklingen af ​​Atlas 2.0

Vindmøller og energigenererende teknologier kræver meget tid, kræfter og ressourcer at udvikle sig ordentligt, især når der foretages forbedringer af effektiviteten og den samlede elproduktion.

Bare man ser på en Atlas 2.0-mølle, er det svært at se, hvor meget udvikling der er gået i modellen. Mange timer har været brugt af TESUP-teknikere, som forsøger at forbedre alle aspekter af Atlas 2.0-møller.


Dette kan spænde fra alt til forbedring af den interne elektronik i kraftoverførslen for effektivt at bruge hver eneste del af den genererede elektricitet, til forbedring af vindmøllens udvendige æstetik, så den ser smuk ud oven på dit hus eller måske forbedring af vindmøllens aerodynamik. så der høstes mere energi fra hvert eneste vindstød.


Atlas 2.0 er nået langt i sin levetid, da den som en af ​​TESUPs mest populære møller har fået tildelt mange ressourcer.


Dette er en tidlig fase af Atlas 2.0-møllen. Det er tydeligt at se, at den udvendige æstetik af møllen er blevet forbedret over tid, når man sammenligner den med den nuværende version af Atlas 2.0. Samt et systemstatistikvisningspanel, tilføjet til bunden af ​​turbinen.

Ikke kun de udvendige aspekter er blevet forbedret, de indvendige funktioner er blevet opgraderet over tid for at forbedre ydeevnen.
 

Forpligtet til løbende forbedringer arbejder TESUP nu på at opgradere generatoren, der bruges i Atlas 2.0-serien af ​​turbiner for at skabe en mere kraftfuld turbine, der kan levere mere strøm end nogen Atlas 2.0-turbine har før! Hold øje med flere detaljer på TESUPs hjemmeside snart!

 

#Atlas2 .0 #forbedring #opsætning #sikkerhed #elektriske komponenter #off -grid #renewableenergy #chargecontroller #vindturbine #vindkraft #energi #elkraft #fremstilling #vind #bedre fremtid #bedre miljø #batterystorage # off -gridsystem #poweron -management