alicante office

Vores nye R&D-kontor i Alicante, Spanien

Som en førende virksomhed inden for vedvarende energiløsninger er vi glade for at kunne annoncere åbningen af ​​vores nye R&D-kontor og lokale forsendelsescenter i Alicante, en by beliggende på den spanske østkyst. Alicante er et knudepunkt for forretning og innovation med et levende startup-økosystem og en stærk tilstedeværelse af internationale virksomheder.

Denne flytning til Alicante markerer en vigtig milepæl i vores ekspansionsstrategi, da vi sigter mod at generere nye teknologier og nå ud til folk i det sydvestlige Europa. Det nye R&D-kontor er placeret i Science Park, et centrum for innovation og iværksætteri, der samler forskere, virksomheder og investorer i et dynamisk økosystem af viden og kreativitet.

Vi samarbejder også med universitetet i Alicante, en prestigefyldt institution kendt for sin fremragende forskning og innovation.

TESUP er forpligtet til at give sine medarbejdere et støttende arbejdsmiljø, der fremmer personlig og professionel vækst. Til det formål er vi blevet enige med universitetet i Alicante om at tilbyde spanskundervisning til vores medarbejdere, som vil hjælpe dem med at integrere sig i lokalsamfundet og kulturen.

Under vores besøg i Alicante havde vores driftsdirektør mulighed for at mødes med Esteban Palayo og Mar Cervera, nøglepersoner i det lokale erhvervsliv, som gav værdifuld indsigt i det lokale marked og forretningsmiljø. Hun mødtes også med Jose Luis Todoli Turro, en meget erfaren professor ved universitetet i Alicante, som vil støtte TESUP ES i digitale løsningsprojekter.

TESUP ES er forpligtet til bæredygtighed og vedvarende energi. Vores nye kontor er udstyret med EV-ladepunkter, der understøtter brugen af ​​elektriske køretøjer og er drevet af solpaneler, hvilket reducerer afhængigheden af ​​ikke-vedvarende energikilder.

Ved at samarbejde med universitetet i Alicante og andre lokale partnere er TESUP ES godt positioneret til at generere nye teknologier og nå ud til folk i det sydvestlige Europa. Vores forpligtelse til bæredygtighed og udvikling er klare indikationer på vores dedikation til ansvarlig forretningspraksis.