tesup app

Hvorfor har du brug for Tesup Mobile App?

Fordi vi gør vedvarende energi tilgængelig for alle.


Først i branchen for vedvarende energi! Vi er stolte af at introducere verdens første mobilapp designet til brugere af vedvarende energiprodukter: TESUP App.


Alle mobilapps giver brugerne nem adgang til en række tjenester og informationer på deres smartphones og tablets. Tesup-appen er mere end det!


I 2023 lever vi i en teknologiæra, som I alle ved. Vi bør drage fordel af denne teknologi i alle dele af vores liv.


Med dette i tankerne besluttede vi at lancere vores mobilapp for måneder siden både i Google Play og Apple Store for at nå dig nemt og uden at spilde din tid på computere.


Som en førende leverandør af vedvarende energiløsninger er vores mission at gøre bæredygtig energi tilgængelig for alle, og vi er glade for at have vores mobilapp. Download det nu, og begynd at tage kontrol over dit energiforbrug i dag.


Tesup-appen er designet til at hjælpe vores kunder med deres vedvarende energiforbrug og træffe informerede beslutninger vedrørende deres energiudnyttelse. Med vores app vil kunderne se energiforbrugsdata i realtid, overvåge deres solpanelydelse og få adgang til kontooplysninger på farten.


Vi har 4 hovedsektioner på vores landingsside:


Køb: Begynd at rulle gennem produkterne, med fantastiske 3D-billeder, og du kan nemt nå produktinformation. Vi giver dig produktspecifikationer og installationsvejledninger. Fortsæt, se vores produkter og føj til diagrammet.


Kundeoplevelse: Du har allerede købt produkter, og du har brug for hjælp til dit produkt. Gå til den anden plads og udfyld formularen. Alternativt kan du klikke på chat-knappen øverst til højre på siden for at starte en chat med vores kundeeksperter. Lad os resten, vi vil kontakte dig med det samme.


Uddannelse: Du kan bestille individuelle konsultationer med vores erfarne teammedlemmer og ingeniører. Derudover holder vi gratis foredrag om vedvarende energi, alt du skal gøre er at tilmelde dig! Du kan også finde produktservice til kunderne. Vi forstår, at vedvarende energi nogle gange kan være forvirrende, så vores app inkluderer også uddannelsesressourcer, der hjælper vores kunder med at forstå fordelene ved forskellige energikilder, og hvordan de får mest muligt ud af deres vedvarende energisystemer. Kontakt os gerne!


Blog: Hvis du vil holde dig opdateret om de seneste lejligheder rundt om i verden, energirelaterede emner, nyheder, er denne side noget for dig! Vi kontakter dig via vores blogs. Din feedback er værdifuld for os.


Vores app er tilgængelig til både iOS og Android, og den er gratis at downloade. Vi giver dig mulighed for at skifte til vedvarende energi med blot en ansøgning!


En anden vigtig fordel ved at downloade Tesup-appen er den gennemsigtighed og kontrol, som vores app giver. Du kan til enhver tid se dine kontooplysninger og få adgang til alle de oplysninger, du skal bruge for at skabe en grønnere verden.


Hos Tesup er vi standhaftige i vores forpligtelse til at gøre vedvarende energi tilgængelig for alle. Vores app er kun en af ​​de mange måder, hvorpå vi arbejder hen imod dette mål.


Vi vil også gerne høre din mening om vores app, så vi kan forbedre den. Vores mål er at gøre dig glad og give dig den bedste service.