windenergy hamburg

Vindenergi Hamborg

Vores ambitiøse planer om en vindmølle i hvert hjem kommer endnu tættere på, efter hvad vi så på Wind Energy Hamburg. Menneskeheden går ind i en ny æra, hvor vindenergi vil spille en af ​​nøglerollerne.

I sidste uge i fredags besøgte vores team WindEnergy Hamburg, en international udstilling for vindenergi, som finder sted hvert andet år på Hamburgs udstilling og kongres og anses for at være verdens førende udstilling for vindenergiindustrien.

Udstillingen sluttede fredag ​​med en meget optimistisk tone, der gennemsyrer hele vindenergi- og brintproduktionsindustrien.

Udstillingens omfang er imponerende: mere end 1.400 internationale udstillere og cirka 30.000 besøgende fra 92 lande.

Selv sådanne oliegiganter som Shell havde deres stand på udstillingen og tager også skridt til at følge med tiden og deltage i vindenergiudviklingen og bruge de nyeste teknologier.
Der blev også afholdt en konference under udstillingen. H2 EXPO & CONFERENCE scenen var meget velbesøgt hver dag. Deltagernes interesse for diskussioner og foredrag af talere fra erhvervsliv og politik om de seneste tendenser og fremtiden for den internationale brintøkonomi var enorm.


På messens anden dag underskrev brintnetværkene i det nordlige Tyskland en samarbejdsaftale, hvor partnerne forpligtede sig til at styrke det regelmæssige samarbejde og fælles støtte til aktørerne i brintindustrien. For udviklingen af ​​brintøkonomien på et internationalt og tværindustrielt marked vil H2EXPO & CONFERENCE i fremtiden hvert år tilbyde en platform, der samler innovationsdrivere fra politik og erhvervsliv i Hamborg.

Bernd Aufderheide, administrerende direktør for Hamburg Messe und Congress, sagde: "Efter fire år uden WindEnergy Hamburg er vi meget tilfredse med de fulde udstillingshaller og den konsekvent positive atmosfære. Den globale vindenergiindustri havde et presserende behov for en mulighed for at mødes ansigt-til- ansigt til at udveksle synspunkter om presserende spørgsmål under energi- og klimakrisen. Det er igen blevet klart, at vedvarende energi kan være en af ​​nøglerne til at løse vores problemer, og H2 EXPO & CONFERENCE er den perfekte tematiske tilføjelse til WindEnergy Hamburg."


 

 De vigtigste årsager til besøget var den store efterspørgsel på information om nye produkter og trends, muligheden for at kommunikere, den generelle markedsorientering samt etablering og vedligeholdelse af forretningsforbindelser.

Vores teammedlemmer besøgte entusiastisk udstillingen og indsamlede de bedste informationer og trends. Denne viden vil blive brugt til at forbedre vores produkter og gøre dem endnu bedre for vores forbrugere.