Om TESUP DK

 

TESUP fremstiller vindmøller og fleksible solpaneler.

 

  • Vi leverer varer til din dør med DHL eller UPS. Let at installere, QR-kode for at se installationsvideoen er på kassen.

  • Hovedkvarteret er i London (bygning 7, Chiswick Park); Vi har forskellige fabrikker, værksteder, lokale lagre og kontorer.

  • Vi opererer i 26 lande med lokale lagre, kontorer og ansatte.

  • Vores erfaring og viden med vedvarende energi går tilbage til 1974. Vi har været involveret i forskellige vandkraftværker, vind- og solenergianlæg med erfaring på mere end 1000 MW samlet installeret kapacitet.

Opgave

Verden var bygget på ikke-vedvarende energi, men det er tid til at skifte til vedvarende energi og hurtigt. Det kan være svært at gøre, når de fleste vedvarende energiteknologier er dyre, men ligesom en kamæleon kan ændringen være let med TESUP.

  • Vi leverer overkommelige, innovative, rene energiteknologier af høj kvalitet, der kan være tilgængelige for alle: Husejere, virksomheder, skoler, nonprofitorganisationer og offentlige organisationer.

Syn

Ren energi bør ikke være en trængsel, det skal være en livsstil. Vores mål er at se TESUP-vindmøller og fleksible solpaneler i drift på hvert eneste hjem i Danmark for at producere sin egen elektricitet til elbiler og husholdningsbehov.

  • Vi fortsætter med at vokse. Antallet af salgsfakturaer, der er foretaget i de sidste 12 måneder, er på trods af pandemien over 5500. Vi arbejder hårdt på at notere TESUP på de foretrukne børser i London og New York inden 2025.

TESUP_Office.png
TESUP_Office_door.png
TESUP_Office_inside.png
IMG_0284.JPG

Nadiia Tsymbal 

- Investor Relations Manager