top of page

Assan Aluminium går ind i TESUP-produkter!

TESUP

Apr 12, 2022

Pålidelig leverandør

TESUP har altid bestræbt sig på at lave sine produkter af så høj kvalitet som muligt. At lave produkter internt giver TESUP mulighed for at kontrollere kvaliteten af ​​de produkter, det sender ud, og opbygger TESUPs ry som en forreste leverandør af indenlandske vindmøller. For at understøtte dette i egen produktion skal TESUP have en fremragende kvalitetsleverandør, der leverer materialer af god kvalitet til at lave komponenter af. Dette involverer mange forskellige komponenter og råmaterialer, i alt mere end 200 forskellige råkomponenter og materialer, der går ind i hver TESUP-vindmølle. Et af de vigtigste og mest brugte materialer i TESUP produkter er aluminium. Dette materiale, normalt i form af plader, bruges til at fremstille og skabe mange af kroppene, skallerne og vingerne på TESUP-turbiner.


Fordele ved de nye materialer


Dette materiale er et godt valg til påføring på vindmøller på grund af dets fremragende styrke til vægtforhold. Dette betyder, at materialet kan understøtte en masse kraft uden at bøje, samtidig med at det har en relativt lav densitet, når det kommer til metaller. I en turbine betyder dette, at den styrke, der er nødvendig for korrekt at generere strøm fra vindenergi, kan opnås med lettere komponenter. Lettere komponenter betyder, at turbinen har et mindre inertimoment (som er en fysisk egenskab ved et system beregnet ved masse ganget med afstanden fra rotationscentret).Dette betyder i bund og grund, at turbinen spinder meget lettere end en tilsvarende turbine fremstillet af f.eks. stål, mens den har et tilsvarende styrkeniveau. Faktisk er dette fremragende styrke/vægt-forhold grunden til, at aluminium og dets legeringer bruges så hyppigt i flyindustrien og i chassis af raketter. Sammen med dette gør overfloden af ​​aluminiummalme i jordskorpen det til et relativt billigt materiale at bruge. Hjælper med at reducere omkostningerne til TESUP vindmøller for dig som kunde.
Indersiden af ​​en raketbrændstoftank er væggene lavet af aluminiumslegering! (https://www.flickr.com/photos/guitarded-pix/7039482197)


Pålidelig leverandør


TESUP har brugt aluminiumsmaterialer i sine produkter i et stykke tid nu, så du spørger, hvad er nyheden? Som jeg er sikker på, du kan se ud fra titlen på denne blog, har TESUP nogle spændende nyheder! TESUP vil nu indgå i et samarbejde med Assan Aluminium for at forsyne TESUP med alle sine aluminiumsbehov i fremtiden! Assan Aluminium er den næststørste aluminiumsproducent og -leverandør i Europa, hvilket betyder, at virksomheden har et stort væld af erfaring med levering af aluminium og hvordan man effektivt skaber det vigtige metal.


Dette er en meget spændende ny udvikling for TESUP, da virksomheden vokser, er det vigtigt at sikre, at forsyningskæderne til at producere TESUP-vindmøller er stærke og har masser af plads til at vokse for at følge med den stigende efterspørgsel, som TESUP har set de seneste par år. flere år. TESUP er sikker på, at Assan Aluminium vil passe godt til de fremtidige behov for TESUPs produktionskapacitet. Gennem virksomhedens prestigefyldte position som en af ​​de mest produktive aluminiumsproducenter i verden har virksomheden vist en historie med pålidelig forsyning.


Produktionskapaciteten steg


Dette er gode nyheder for TESUP, med forskellige globale begivenheder og kriser i løbet af de sidste par år, har nogle leverandører kæmpet for at opretholde en ordentlig og konsekvent forsyning af deres råvarer til forskellige industrier over hele verden. Dette har været et problem for TESUP. Med en øget efterspørgsel efter TESUP indenlandske vindmøller, efterhånden som interessen for vedvarende energi vokser i popularitet, og energipriserne på netelektricitet stiger astronomisk, har upålidelige leverandører forårsaget problemer med at levere alle de 200 råmaterialer, der indgår i fremstillingen af ​​en TESUP-vindmølle.


Dette har desværre ført til adskillige forsinkelser i TESUP-produktionen og forsinkelser hos kunder, der fra tid til anden modtager deres TESUP-vindmøller. Men med Assan Aluminium som ny TESUP-leverandør, har TESUP meget mere tillid til, at forsyningskæden vil være uafbrudt. Når alt kommer til alt, har Assan Aluminium en årlig produktionskapacitet på 100.000 tons aluminium! Det er 1 km værd af aluminiumsfolie hvert eneste minut! Det er virkelig en stor produktionskapacitet og grunden til, at Assan Aluminium er den næststørste aluminiumsproducent i Europa.

Certificeringsudvalget for Assan Aluminiums grønne legitimationsoplysninger.


Assan Aluminium kan også prale af nogle gode vedvarende og grønne akkreditiver, noget TESUP, som et vedvarende energiselskab, altid leder efter hos sine leverandører. TESUP erkender, at for at skabe en lysere fremtid for alle i verden, bør alle stadier af produktionsprocessen gøres grønne og vedvarende. Assan Aluminium tager dette med sig med sine produktionsfaciliteter. Virksomheden har for nylig opnået en certificering i global bæredygtighedsydelse fra Aluminium Stewardship Initiative (ASI). Dette indikerer, at virksomheden er blevet certificeret gennem en onsite-inspektion af praksiss bæredygtighed i dets ledelse, sociale aspekter og miljøhensyn.


Dette indebærer, at virksomheden udligner sine Scope 2-emissioner (emissioner, der ikke produceres af virksomheden, men af ​​producenter af den elektricitet, der bruges til at opvarme afkøling og drive de bygninger, der ejes af Assan Aluminium) med produktion af vedvarende energi på stedet. Samt en markant reduktion af dets CO2-fodaftryk gennem brug af intern genbrug, højspecifikke emissionsfiltreringssystemer og energieffektivitetsprojekter. Faktisk har virksomheden afsat 95 millioner amerikanske dollars til at udvikle en række bæredygtigheds- og energieffektivitetsprojekter over de næste tre år!


Se nogle flere detaljer om Assan Aluminiums bæredygtighedsplaner her!

(https://www.assanaluminyum.com/en/news/news-from-us/assan-aluminyum-achieves-certified-in-global-standards-by-the-asi)


Det er fantastisk at se en virksomhed, der er så dedikeret til bæredygtighed. TESUP er glade for at arbejde sammen med Assan Aluminium om at producere mange TESUP-vindmøller i fremtiden!
Solrig og blæsende hilsen,

TESUPbottom of page