top of page

FREMSTILLING I STORBRITANNIEN

TESUP

Jul 29, 2022

Tesup planlægger at fremstille solpaneler og vindmølleladekontrollere i Storbritannien!

Hvad er et solenergipanel?


Blandt de vedvarende energikilder er solenergipaneler en af ​​de mest brugte. Da solen, der ikke er afhængig af vejrforhold som regn og blæst, giver en klar udnyttelsesmulighed takket være, at den står op om morgenen og går ned om aftenen.


Solenergipaneler omdanner varmen og lyset fra solen til brugbar elektrisk energi og sikrer driften af ​​alle enheder, der bruges i boliger og på arbejdspladser. Cellerne på solenergipanelerne skaber jævnstrøm ved at inkorporere solens stråler. Afhængigt af anvendelsesområdet og mængden af ​​energi, der ønskes opnået, er de anvendte paneler forbundet med hinanden i serie eller parallelt for at omdanne jævnstrømmen til elektrisk energi.


Hvor længe har de været i vores liv, og hvad bruges de til?


Solenergi er en knap så ny teknologi, der har været brugt i armbåndsure og regnemaskiner siden oldtiden. Små solceller i armbåndsure kan producere nok energi til at køre uret. At regnemaskinerne fungerer i årevis uden at skifte batteri, sikres ved, at de producerer energi med solenergi.


Solpaneler kan bruges til mange formål, primært el- og varmeproduktion. Solenergi bruges også til at levere elektricitetsbehovet for satellitter, der sendes til rummet af menneskeheden.

Solpaneler kan bruges i boliger, indkøbscentre og arbejdspladser. Eller for at imødekomme energi- og vandbehovet i en industri eller en by, installeres solenergianlæg, og mange solpaneler placeres i områder, der modtager sollys hele dagen. Kommuner i mange byer etablerer solcelleanlæg for at imødekomme behovet for el og varmt vand i offentlige bygninger og boligområder. På verdensplan er det kendt, at der er installeret systemer selv på motorveje til energiproduktion fra solpaneler.


Som TESUP ved vi, hvor vigtige solpanelerne er. Inden for dette perspektiv fremstiller vi de mest effektive solpaneler:


 • Glasfiberforstærket plast foran og bag cellerne, smudsafvisende overflade muliggør høj effektivitet.

 • Den er perfekt til permanent eller bærbar udendørs brug for at give gratis elektricitet til opladning af batterier eller invertere til at drive forskellige applikationer.

 • Panelet er ideelt til at bygge vægge, buede tage, både, campingvogne, autocampere, autocampere mv.

 • Det kan nemt passe til formen på enhver overflade. Den kan monteres på mange måder til forskellige applikationer; ved hjælp af selvskærende skruer, lim eller DST (Double-sided Tapes).

 • Høj modstand mod saltvandsmiljøet med et forseglet vandtæt design gør dette fleksible solpanel perfekt til både og marine applikationer.

 • En specielt tekstureret overflade bruges i produktionen og reducerer lysreflektionen betydeligt og forbedrer ydeevnen under svagt lys og overskyede forhold.

 • Så du behøver ikke bekymre dig om det solrige vejr! Det fleksible TESUP solpanel med 21 % effektivitet og et areal på 1 m2 vil producere 205 W ved standard testbetingelser (bestråling på 1000 W/m2), men det kan producere mere, når solen står højt på himlen og vil producere mindre i overskyede forhold, eller når solen står lavt på himlen.
Hvad er en laderegulator?


Laderegulatorer er enheder, der oplader den elektriske strøm fra vindenergi til batteriet på en kontrolleret måde, dag eller nat, i elproduktionssystemer med vindenergi. Generelt regulerer den en vis AC-spænding som en bestemt DC-spænding og sender strømmen til de relevante steder. Disse relaterede steder er enten et batterikredsløb eller en elektronisk enhed, der arbejder med jævnstrøm.


Wind Turbine Charge Controller afbalancerer den indgående strøm og spænding. Den sender denne strøm til batterierne i en vis periode, indtil batterierne er fyldt op. Den afbryder strømmen, når batterierne er fyldt op. Dermed, . På denne måde overoplader den ikke batterierne, og batteriernes levetid bliver længere.


TESUP fremstiller verdens bedste vindmølleladeregulator med fuldautomatisk vindmøllebeskyttelse og manuel nødbremse på:

 • En af de mest avancerede laderegulatorer på markedet i dag.

 • I modsætning til andre controllere er disse multifunktionsenheder designet til at fungere med TESUP vindgeneratorer plus andre 12V - 24V - 48V vindmøller.

 • Denne laderegulator konverterer AC (vekselstrøm) til DC (jævnstrøm) og styrer batteri- og inverteropladning som justeret.

 • TESUP vindmølle laderegulator er en enkelt enhed til op til 5KW strømstyring.

 • Spændingen kan justeres via et potentiometer på CC (Charge Controller).

 • Belastningen spredes ved indbyggede modstande, når batterierne er fyldt op.

 • Der er to tilgængelige tilslutningsmuligheder: Vindmølle > Laderegulator > Batteri og vindmølle > Laderegulator > Netinverter


Hvad er nyt?


Som du ved, fremstiller TESUP fleksible solpaneler og vindmølleladeregulatorer i Europa, og nu planlægger vi også at fremstille dem i London, England.


Da TESUPs hovedkvarter er i London, er vi mere end glade for at fremstille vores fleksible solpaneler og vindmølleladeregulatorer i London.


Følg venligst med for at se "Made in London, England" på dem!

bottom of page