top of page

Styrkelse af bæredygtighed gennem virksomhedsansvar

TESUP

Jun 12, 2023

Vi skaber bølger med vores urokkelige engagement i virksomhedsansvar.

Vi er dedikeret til at uddanne børn om vedvarende energikilder ved at finansiere projekter med socialt ansvar og levere solpaneler til skoler. Ved at tilbyde praktiske oplevelser sigter vi mod at bibringe den næste generation en dyb forståelse for vigtigheden af ren energi.


Derudover yder vi hjælp i nødsituationer og humanitære kriser til UNICEF, hvor vi prioriterer velfærd for børn, der er ramt af konflikter og katastrofer. TESUPs støtte sikrer, at livreddende hjælp når ud til de mest sårbare børn og familier i hele verden.


Vores engagement strækker sig til sport og ungdomsudvikling med vores sponsorat af Kerem Gonlum Basketball Academy i London. Ved at investere i unge atleter viser vi vores dedikation til at styrke fremtidige sportsstjerner og fremme fysisk og mental velvære gennem sport.


Vi stopper ikke der, men bidrager aktivt til bæredygtige projekter i Afrika ved at levere vindmøller til fjerntliggende områder, der har brug for elektricitet.


Internt implementerer vi bæredygtig praksis ved at minimere ikke-genanvendelige materialer, uddanne personalet i bæredygtighed og sigte mod udelukkende at operere på grøn energi inden udgangen af 2024.


Med fokus på uddannelse, støtte og bæredygtighed bidrager vi aktivt til en lysere og grønnere fremtid for alle.

bottom of page