top of page

TESUP og levering næste dag

TESUP

May 10, 2023

Vi er glade for at kunne meddele, at vi vil tilbyde levering næste dag til alle vores kunder hurtigere, end vi havde forventet.

Vores team har arbejdet utrætteligt på at forbedre vores logistik- og forsyningskæde kapacitet, og vi er glade for at dele nyheden om, at vi nu leverer dine ordrer fra vores lokale lagre på kun 24 timer!


Det betyder, at du kan forvente at modtage dine TESUP-vindmøller hurtigere end nogensinde før. Vores forpligtelse til kundetilfredshed har altid været vores topprioritet, og vi stræber hele tiden efter at give den bedst mulige oplevelse til alle vores kunder.


Med Next Day Delivery kan du være sikker på, at du vil modtage dine varer hurtigt og effektivt fra vores lokale lagre, hvilket giver dig mere tid til at nyde fordelene ved TESUP vindmøller. Vi forstår, at tid er kostbar, og vi vil gerne sikre os, at du kan få dine produkter hurtigst muligt.


Tak fordi du valgte TESUP som din betroede leverandør, og vi ser frem til at fortsætte med at betjene dig med det højeste niveau af kvalitet og effektivitet.


bottom of page