top of page

Tesup støtter sine mennesker med udøvende uddannelse fra verdens topuniversiteter

TESUP

Feb 27, 2023

Tesup investerer i mennesker på dybe universiteter som MIT.

Vi er stolte af at annoncere TESUP er at støtte kolleger i videreuddannelse i chancer for verdensklasse. Vi har allerede støttet nogle af vores ansatte i deres MBA'er og videregående uddannelse siden begyndelsen.


Vi mener, at uddannelse er et kraftfuldt værktøj til personlig og samfundsmæssig vækst. Af denne grund støtter vi dem i videregående uddannelse gennem økonomisk og moralsk støtte, såsom sponsorering af dem til at deltage i programmer på de mest prestigefyldte universiteter som MIT. Vi ønsker, at hver enkelt af vores ansatte skal blive en forstyrrelse i morgendagens industri for vedvarende energi. At give dem udøvende uddannelse på topniveau er kun en af de handlinger, vi har taget mod dette mål.


At være en del af deres rejser og være vidne til dem at udvikle deres karriere er spændende. Vi er klar over, at ikke kun at støtte hjælper medarbejderne med at vokse personligt og professionelt, men det bidrager også til en positiv virksomhedskultur, der værdsætter kontinuerlig læring og udvikling.


Hos Tesup mener vi, at uddannelse er en livslang forfølgelse, og vi er forpligtet til at støtte vores medarbejdere, når de fortsætter med at lære og vokse gennem hele deres liv. Det er en klar demonstration af vores engagement i deres personlige og professionelle vækst og viser, at vi værdsætter vores medarbejdere og deres fremtid.


Vores medarbejdere er klar over, at TESUP -virksomheder altid støtter dem uddannelsesmæssigt og økonomisk inden for høje internationale standarder til enhver tid og niveauer.

bottom of page